5. luukku: Joulukoti

Joulukoti. Meidän joulusisustus on muotoutunut koristeluiltaan aika maltilliseksi, mutta kuitenkin normaaliarkea runsaammaksi, monen minimalistin mielestä varmasti hyvinkin runsaaksi. Paljon kynttilöitä ja kukkia, jokuset jouluvalot; ne yhdessä tuovat joulun tunnelmaa. Joulunpyhiksi sisustus ei taida paljoa muuttua, toki joulukuusi tulee ja varmasti lisää kukkia.
Viikonloppuna sai välillä nauttia auringostakin ja oli oikein kiva kuvata. Vaihteeksi pimeiden päivien jälkeen. Otan tavoitteeksi esitellä muutakin kotia jouluasussa joulukalenterin aikana.
Tänään pitääkin tehdä jotain valmisteluja itsenäisyyspäivää varten. Vielä on kaksi kokonaista päivää vapaata yhdessä lasten kanssa.
Jotain uutta olohuoneessa viime kuvista on. Kuka bongaa?
On hienoa kuulla, että pidätte joulukalenteristani. Kiitos kaikista kommenteista! Iloista alkanutta viikkoa!
ps. Kolmannen luukun arvona päättyy illalla.
Kommentit
 1. 2

  Miia sanoo

  >Täällä ei ole tietoakaan joulusisustuksesta. Ihanaa, että saa nauttia tällaisista kuvista, joista tulee mieleen että joulusiivous on jo tehty, kukat tuoksuvat ja piparit on uunissa. Kohta mennään jouluaterialle ja hempeän kaihoisat joululaulut soi hiljaa taustalla. Että kyllä mäkin tykkään vähän tästä sun joulukalenterista, kun tällaisiin sfääreihin pääsee omassa mielessä ja unohtaa oman kodin kaaoksen. 🙂

 2. 3

  selma sanoo

  >Voi Esmeralda miten mielettömän upea joulukalenteri! Ehdin juuri katsomaan kaikki luukut ja vannon, että mun päivä parani hirvittävästi sun ansiosta! Mahtavia luukkuja, ideoita ja kuvia! Kiitos!!!!

 3. 4

  Sannu sanoo

  >Ihanan viihtyisä olkkari teillä:)Ja kiitos joulukalenterista täällä on ilo käydä.

 4. 5

  Anonymous sanoo

  >Valaisin? Tai sitten tuo sohvan vieressä nurkassa oleva taso…onko sulla toinenkin tuommonen arkku? 🙂 Lotta

 5. 7

  sariw sanoo

  >Kaunista ! Ja jotenkin niin ihanan selkeää… verrattuna minun viidakkooni ; ) Saa nähdä rohkenenko minä näyttää blogissani kuvia olohuoneesta… : )

 6. 8

  Esmeralda sanoo

  >Petriina, Valaisinpa hyvinkin! Kiitos.Miia, Pipareita on kyllä paisteltu, mutta joulusiivoukset odottaa jouluviikkoa. 🙂 Kiva, jos kaaos unohtui hetkeksi. :Dselma, Kiitos! Ootpas ihana. :)Sannu, Kiitos. Lotta, Juu! Valaisin. Arkkuja on vain yksi. Sohvan vieressä on stereolaatikko, vähän tylsempi kuin tuo arkku.Anis, Kerrankin sai valoisia kuvia, ovatkin olleet lähiaikoina harvassa.sariw, Mielelläni näkisin kuvia viidakko-olohuoneesta! 😀 Kiitos!

 7. 9

  Anonymous sanoo

  >Onpas ihanan valoisaa ja avaraa. Kertoisitko tarkemmin valaisimesta?-Viivi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *