5 Faktaa minusta

faktat

Lopetin kesällä lihan syönnin. Syyt ovat itsekkäät; ihan itseni vuoksi, en eläinten. Päättelin, että kasvissyöjänä tulee panostettua ruokaan ja monipuolisuuteen enemmän ja se on kyllä totta. Syön silti kalaa, äyriäisiä ja kananmunia.

Voisin elää erilaisilla sosekeitoilla. Kukkakaalikeitto, punajuurikeitto, porkkanakeitto… nam!

En ole koskaan ollut kotona yötä yksin sen jälkeen kun Eemil syntyi. Saa nähdä, muuttuuko tilanne joskus vai odotellaanko vielä sitä, että lapset muuttaa pois kotoa!

Rakastan käsin kirjoittamista. Olen suunnitellut, että kirjoitan joskus postauksen käsin ja kuvaan sen blogiin. Mulla on mielestäni hyvä käsiala.

Kiihdyn nollasta sataan, sekunneissa. Niin hyvässä kuin pahassa.

Ja vielä yksi extra, jonka Neela halusi kertoa. Äidin ja isin huoneen ikkunasta näkyy citymarket! Se olikin hyödyllinen tieto…

Perjantai on mennyt mukavasti kotona erilaisten työjuttujen parissa. Tytöille on luvattu tälle päivälle uintireissu, joten uimahalli kutsuu vielä tässä illan päälle. Odotellaan kuitenkin, että Neelan ja Eemilin futistreenit on ohi ja me voitaiskin Heikin ja Friidan kanssa sillä välin siivota mökki viikonloppukuntoon. Viikonlopulle mahtuu tällä kertaa töitä meillä molemmilla, mutta ehtiihän tässä huilaillakin! Ihan älytöntä, että marraskuu alkaa olla jo puolessa välissä, jouluunkin on enää kuusi viikkoa, ensimmäiseen adventtiin pari viikkoa. Sehän tarkoittaa sitä, että tässä voisi ihan tosissaan alkaa laittaa jotain jouluista kotiin. Jospa viikonloppuna ehtisi tehdä hiukan talvisempaa ja jouluisempaa sisustusta, muutakin kuin miettiä paikkaa tuolle mustalle paperitähdelle! //Mukavaa viikonloppua, ystävät!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Johanna sanoo

  Hei. Tarvisin niin kasvisruoka ohjeita! Yritän pitää viikossa yhden tai kaksi kasvispäivää, mutta tarvisin ohjeita. Laitappa joskus listaa mitä syöt 🙂 Ihanaaviikonloppua ja kyllä joulua taloon!

  • 1.1

   sanoo

   Moi Johanna! Kasvisruokaan liittyen minulla onkin työn alla yksi postaus, tulossa ihan pian julki. Muuten pääasiassa tulee tehtyä arkena kaikenlaisia kasvispaistoksia. Tai jos oikein laiskottaa, laitan muiden pastan tai riisin kaveriksi vain jotain vihreää. Wokit, kasvissosekeitot ja erilaiset pastat on helppoja, samoin ruokaisat salaatit. Viikonloppuisin sitten panostetaan enemmän, silloin väännän vaikka kasvislasagnea, kasvispihvejä, risottoja tms.
   Ihanaa viikonloppua sinnekin!! Ois kiva nähdä pitkästä aikaa! 🙂

 2. 2

  Miia sanoo

  Hei! Minäkin reseptejä olisin kysellyt, varsinkin sosekeitolle mutta joku ehti ennen 😉
  Mistä tuo musta tähti on ostettu? Juuri tuollainen hakusessa <3

 3. 3

  sanoo

  Mieki rakastan käsin kirjoittamista <3 Meillä on ulkomailla asuvan serkun kanssa tapana kirjoittaa oikeita kirjeitä toisillemme. On niin siistiä saada oikea kirje, kun nykyään niitä ei juurikaan postiluukkuun kilahda. Tosin joskus meinaa käsi puutua jos on paljon asiaa toiselle, näköjään kirjoituskuntokin voi rapistua 😀

  Leppoisaa weekenddiä <3

  • 3.1

   sanoo

   Minä en ole aikoihin kirjoittanut käsin kirjettä! Pitäisi kyllä kokeilla joskus. Ehkä aloitan sillä postauksen käsin kirjoittamisella. 🙂 On se kyllä aika rankkaa puuhaa harvakseltaan, kun käsi ei ole tottunut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *