3 Sisustusvinkkiä Vaatesäilytykseen

Jokin aika sitten kirjoitin viisi sisustusideaa ja silloin sain pyyntöjä kirjoitella sisustusvinkkejä useamminkin. Tämänkertaiset sisustusvinkit ovat säilytysaiheiset, lieneekö syytä sillä, että tämän ikuisuuskysymyksen kanssa painitaan jälleen meillä ja uusia säilytyssysteemeitä mietitään useampaankin paikkaan. Hyviä säilytysideoita ei koskaan ole liikaa ja en varmasti kyllästy näistä koskaan kirjoittamaan. Erityisesti pidän hiukan erilaisista säilytysratkaisuista, mielikuvituksen kanssa kehitellyistä, ei suoraan kaupanhyllyltä hankituista säilyttimistä.

Sisustusvinkkejä Tässä komerossa oven sisäpuolelle asennetut tangot vaikuttavat todella käteville housujen säilyttimille. Tätä ideaa täytyy ehdottomasti hyödyntää jossakin!

SisustusvinkkejäErityisesti ahtaassa tilassa perinteisten kaapin ovien korvaaminen verholla voi olla hyvä ajatus. Liukuovien tilalla käyttäisin verhoa silloin, jos esimerkiksi huonekorkeuden tai säilytystilan korkeuden vuoksi liukuovien käyttö ei tule kysymykseen. Samoin silloin verhot ovat paikallaan, jos liukuovet ei tyylillisesti sovi asuntoon.

Sisustusvinkkejä

KUVAT: STADSHEM

Tässä säilytysjärjestelmästä on tehty mielenkiintoinen katseenkiinnittäjä. Rimasta rakennettu säilytysseinä näyttäisi pitävän sisällään ainakin koukkuja, pyöränkoreja ja vaatetangon. Kenkätelineistä ei kuvan perusteella oikein saa selvää, kuinka ne toimii. Osat vaikuttaisi liikuteltavilta.

Niin se vain viikko vierähti jälleen ja ollaan perjantaissa. Aurinkoa ja lämpöä riittää yhä vain, mutta siltä ajattelin viikonloppuna tehdä parit syysistutukset ylikasvaneiden kesäkukkien tilalle. Viikonlopuksi voisi leipoakin jotain kivaa, saadaanhan me sentään viikonloppuvieraitakin. 🙂 Vaihteeksi tein uuden bannerinkin blogiin, kun valkovuokot ei tuntunut enää kovin ajankohtaisille. Nyt me lähdetään kuopuksen kotipäivänä Ikeaan, tyttö pääsee pallomereen siksi aikaa kun mamma hoitaa työasioita. 😉

 //Iloista viikonloppua, ystävät!!

Seuraa blogiani Facebookissa, Bloglovinissa, Blogilistalla ja Pinterestissä.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tuo viimeinen kuva pysäytti katsomaan tarkemmin –kiva idea! Mä kirjoitin just pari päivää sitten meidän arkieteisestä. Sinne kun ei henkaritanko mahtunut, niin tehtiin sitten itse liimapuulevystä ja koukuista naulakko..

 2. 2

  sanoo

  Ihan mahtavia ideoita! Noista verhoista tuli mieleen ajat vuokra-asunnossa kun eteinen, keittiö ja olohuone olivat yhtä avointa tilaa ja eteisen perinteinen hattuhyllynaulakko ei vaan istunut kuvaan mitenkään. Kiinnitin kattoon verhokiskot ja peitin naulakon ulkovaatteineen verholla. Se oli tosi nätti ratkaisu 🙂

 3. 4

  sanoo

  Loistava idea tuo ekan ovi! Tietenkin!

  Mistä muuten tuo bannerissakin näkyvä raidallinen tyyny on?

  • 4.1

   sanoo

   Niin on, ja tuota ideaa on kyllä hyödynnettävä! 🙂
   Mustavalkoraidallinen tyyny on H&M Homelta jostain parin vuoden takaa! Aina toisinaan näyttää olevan samanlaisia myynnissä.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *