3. luukku: Talviunelmia

Pia-Maria Lehtolan ja Tomi Parkkosen tämän syksyn kirjauutuus Talviunelmia valloittaa kauniilla kuvillaan.
Tunnelmallinen teos esittelee suloisen talvisisustuksen lisäksi Hangon talvimaisemia ja ruokaohjeita. Tämän kirjan äärellä, vanhoja esineitä ihaillessa on helppoa haaveilla vanhasta puuhuvilasta. Rauhoittavaa luettavaa!
Suosittelen myös samojen tekijöiden aiempaa kirjaa Huvilan hengessä. Sama Hangon huviloiden tunnelma toistuu ihanasti molemmissa kirjoissa.
Joko olet ehtinyt saamaan kirjauutuuden käsiisi?
Tänään jouluun on tasan kolme viikkoa!
Toivottelen mukavaa perjantaipäivää kaikille!
Kommentit
 1. 1

  Tee sanoo

  >Eksyin tänne puolivahingossa Elämää Kanteleella-blogista ja täytyy sanoa, että ihana blogi sinulla! Tätä seuraan jatkossakin :)Leppoisaa joulunodotusta!

 2. 2

  Minttunen sanoo

  >Huvilan hengessä oli kirjastossa ja pakkohan se oli lainata,mutta talviunelmia ei ole vielä vastaan tullut.Täytyy kirjastossa pyörähtää joku päivä katsomassa josko olisi tullut sinne 🙂

 3. 4

  Merja K sanoo

  >Kääk, kolme viikkoa enää, enpä ole tullut ajateelleeksikaan :)Kirja näyttää lupaavalta, täytyypä plärätä sitä kirjakaupassa.Iloista perjantaipäivää!

 4. 5

  Uuden Kuun Emilia sanoo

  >Joulu on tosiaan jo ovella!Minäkin selasin tuota kirjaa kaupassa, mutten raaskinnut ostaa 🙂 Ehkä alesta sitten 😀

 5. 8

  Joana sanoo

  >Minäkin selailin kirjaa kaupassa ja ihanahan se oli. Toisikohan se Joulupukki sellaisen? Itse en raaksinut ostaa. Mukavaa perjantaita!

 6. 9

  Sisko sanoo

  >Ihana kirja! oon katsellut sitä kaupassa, mut en vielä raskinut hankkia. Tosiaan, mieli lepää, kun sitä selailee 🙂

 7. 10

  Sanna-Pauliina sanoo

  >Sain sen edellisen kirjan synttärilahjaksi ja on kyllä ihana, tuota uusinta olen vasta Kodin Terrassa käynyt ihailemassa..

 8. 11

  kisu sanoo

  >Kirja vaikuttaa ihanalta, täytyy vään selailla tarkemmin, kun kohdalle sattuu.Ja ihana tämä sinun joulukalenteri! Mukavaa viikonloppua!

 9. 12

  selma sanoo

  >Kyllä noi molemmat kirjat täytyy nähdä! Mukavaa viikonloppua. Odottelen tässä jo, et mitä kivaa olet keksinyt huomiselle:)

 10. 13

  Lovviisa sanoo

  >Mulla tuo Huvilan hengessä ja sanosinko , että aika ihana:) Semmottista kotoista ja aitoa…

 11. 14

  Seepia sanoo

  >Ihana joulukalenteri sinulla! Ja nyt vasta hoksasin tämän! Ja tätä kirjaa olen ajatellut pyytää joulupukilta – saa nähdä kuinka käy 🙂

 12. 15

  Esmeralda sanoo

  >Aika monelle olikin tuttu kirja! Kiva! Useammalle joulutoivelistalle päässyt kirja. :)Olin jo lukenut Huvilan hengessä ja varannut Talviunelmia, kun kuulin että minun ja itse kirjailijan puolisot ovat tuttavia. 🙂 Hauska lisä hyville kirjoille!

 13. 16

  Tuulella sanoo

  >Tomi Parkkosen kuvat ovat aivan ihania, kävin juuri katsomassa niitä näyttelyssä. Mielelläni ottaisin seinällekin. Talviunelmia on vielä lukematta, ajattelin kokeilla onneani kirjastossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *