22. luukku: Joulukuusi

Meilläkin on joulukuusi. Ihanaa! Se on aivan sympaattisen kiero. Joka suunnasta katsottuna kiertää eri suuntaan. 😀 Lähes kaikki joulukalenterin aikana esittelemäni DIY -koristeet pääsi kuusen oksille.

Koristeina on paria erilaista paperitähteä, viime vuonna maalaamani liitutaulujoulupallot ja muutama ostokoristekin, mm. Indiskan hopeapallot.

Meillä on lihojen paistoa lukuunottamatta kaikki jouluvalmistelut kai tehty. Nyt voi huokasta ja lähteä illaksi töihin, odotella rauhassa joulua. Enää kaksi kalenteriluukkua jäljellä!
Iloista joulumieltä toivottelee Esmeralda!
Kommentit
 1. 2

  Lumi sanoo

  >Olen kateellinen. Meillä ei ole tehty vielä mitään. Mutta ei se haittaa. Pikkuhiljaa tehdään sitä mitä jaksetaan ja nautitaan perheen kanssa yhdessä olosta.

 2. 3

  Lumo sanoo

  >Kaunis luonnonkuusi, pikku kierous sopii asiaan…Meillä kuusi on ollut jo viikon, että ehditään siitä nauttia ennen joulua jo.

 3. 4

  Anonymous sanoo

  >Nuo viimisimmät itsetekemäsi tähdet ovat ihania.Olen itsekin niitä yrittänyt väketää,mutta se jää kokoajan koveraksi..Mitä oikein teen väärin? 🙂 Millä mitoilla olet ne oikein tehnyt? :)Elina

 4. 6

  Esmeralda sanoo

  >JOULUTONTTU Kiitos! Koitinkin tänä vuonna vähän panostaa tuohon koristeiden yhteensopivuuteen, reilummin aina yhtä sorttia! :DLUMI Ehtiihän tässä vielä tärkeimmät tehdä! Pääasia, että tekee sen mikä tuntuu hyvältä eikä aiheuta stressiä. Yhdessäolo on joulussa parasta!LUMO Minunkin mielestäni aito kuusi saa näyttää aidolle! ELINA Kiitos! Tärkeintä tähdissä on, että paperineliöt ovat täsmälleen tasasivuiset. Sakaroiden liimaamisvaiheessa voi tasaisuutta vähän koittaa säätää, jos meinaa jäädä koveraksi. Olen tehnyt paljon eri kokoisia tähtiä ja huomasin, että mitä pienempi, sen helpompaa. Isoissa tähdissä ne pienetkin erot korostuvat ja raot kasvaa. Mutta eihän näiden täydellisiä tarvitse olla! :DHoO Kiitos! ♥

 5. 7

  sariw sanoo

  >Kaunis kuusi… minusta aidossa kuusessa kuuluu olla vähän "epätasaisuutta", eihän se muuten olisi elävä kasvi ; )Nuo koristeet ovat tosi ihania yhdessä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *