2014 Highlights

vuosi2014_

Tässä vaiheessa vuotta taitaa olla paikallaan tehdä pieni kooste vuoden kulusta ja tapahtumista. Paljon ja monenlaista on tapahtunut, moni juttu on jo ehtinyt unohtuakin, mutta moni asia on jäänyt iloisesti mieleen. Moni pala on vilahtanut blogissakin vuoden varrella. Pikakelaus minun vuoteen 2014 tulee tässä!

Alkuvuotta värittää aina tyttöjen synttärit. Siinäpä onkin hyvä alku vuodelle. Viime vuonna tytöt juhli synttäreitä ihan omissa juhlissaan. Saapa nähdä kuinka tulevana vuonna tehdään. Alkuvuosi näkyi blogissa aktiivisena sisustuskuvaamisena, sillä tuo alkuvuoden valoisuus saa aina aikaan sisustusinspiraation ja kuvien ottaminenkin on valoisalla mukavaa pimeän loppuvuoden jälkeen. Helmikuussa tein pieniä sisustushankintoja kotiin ja tuo kevätmatoksi aikomani raitamatto jäi pysyvästi olohuoneeseen.

Kevättä kohti mentäessä elämä siirtyi aika pitkälle ulos ja terassista tuli olohuoneen jatke. Kukkia, valoa ja iloa mahtui meidän kevääseen. Keväällä keittiö koki harmaantumisen kun seinä sai struktuurimaalia ylleen. Alkukesästä meille muutti Oliver; pikkuinen kisu, josta on jo kasvanut laiskanpullea kissaherra. Kesällä laitoimme terassin kuntoon ja mehukestit pystyyn toimittajan ja valokuvaajan vieraillessa takapihallamme. Niitä kuvia päästään katselemaan tulevana keväänä. Kesällä juhlittiin 11-vuotiasta esikoista ja käytiin kesälomareissussakin.

Syksyä kohti mentäessä varustettiin lapsukaisia kouluun ja talveenkin ja kuopus pääsi vihdoin kauan odotettuun eskariin! Itse koin viimein sen liikunnan rakastamisen riemun ja jäin suorastaan koukkuun salitreeniin ja juoksuun. Olohuoneessa tartuin viimein maalitelaan ja maalasin huoneen hillityn harmaaksi. Kesällä tauolla ollut oman kodin sisustusvimmakin palasi ja kaikelaista tuli kokeiltua; tosin valon puutteessa kuvaaminen jäi vähemmälle. Marraskuussa nautittiin hetken kestäneestä ensilumesta ja odotettiin joulua arjen säpinän keskellä. Ja jouluna viimein hengähdimme hetken, kun kiireisten viikkojen jälkeen oli aikaa ottaa rennosti perheen kesken!

Kiitos kun kuljit blogissani mukanani vuoden matkan! Toivottavasti viihdyt täällä tulevanakin vuonna. Ensi vuoden suunnitelmat ovat hioutuneet pikkuhiljaa ja joitain uuden vuoden lupauksiakin taidan vielä tehdä. No, niistä ehkä toise lisää!

Toivon teille jokaiselle onnekasta ja iloista tulevaa, ihan pian alkavaa uutta vuotta 2015!

Fiilistellään sitä joulun jälkeistä elämää sitten kun on saatu kämppä ojennukseen reissupyykin ja muun jäljiltä sekä riisuttua joulua vähemmäksi. Omassa kodissa on ihanaa, niin kuin aina reissun jäljiltä, vaikka meillä olikin harvinaisen onnistunut joululoma. Vuoden viimeisenä iltana ollaankin suunnitelmista poiketen omalla porukalla kotona. Taidetaan keskittyä ensin pyykkäämiseen ja sen jälkeen kokataan jotain hyvää syötävää, ja ehkä käydään katsomassa joku ilotulituskin!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  Nimetön sanoo

  Onnekasta Uutta Vuotta Sinulle ja perheellesi! Tervetuloa käymään taas Tauvonpaikasssakin! 🙂

 2. 3

  Nimetön sanoo

  Hyvvää Uutta Vuotta myös sinne 🙂
  Minun bloggerilistalle oli tullu automaattisesti ? kaikki bellablogit, semmosekki joita en edes seuraa, outoa ? äitiysblogeja ym, ei yhtään kiinnostusta ole niihin 🙂 joten pyysin bellablogeja poistamaan kaikki mitä en oikeasti seuraa, laitoin vielä siihen, että jos ei pysty poistamaan erikseen niin poistaa kaikki bellablogit…saa nähä miten käy, onko tämä viiminen postaus mitä nään sinulta :/
  En tiä mksi näin tapahtunu mutta varalta jos sinunki blogi lähtee niin hyvvää jatkoa <3

  • 3.1

   sanoo

   Tuo on kyllä harmillista! Asiaa on selvitelty Bella -blogien toimesta jo aiemminkin, mutta virhe on ilmeisesti bloggerin päässä, eikä asialle voida tehdä oikein mitään, sillä bloggerilla ei ole mitään teknistä neuvontaa, joka voisi auttaa asiassa. Onneksi seurantatapoja on kuitenkin monia muitakin, kuin bloggerin lukulista. 🙂 Mutta jos päivitykset ei enää sinulle tule, niin kiitokset pitkäaikaisesta blogini seuraamisesta ja hyvää jatkoa, Satu! ♥

   • 3.1.1

    MeänSatu sanoo

    Tullee sinun päivitykset vielä mulle, emmie voi jättää sinun blogia, joten ne mammablogit saapi olla minun listalla 😀

 3. 4

  MeänSatu sanoo

  Hih 🙂 tuo nimetön oon siis mie 😀 siis tuo misä ihmettelen miten kaikki bellablogit tullee mulle 🙂

 4. 5

  Tepa sanoo

  Kaikkea ihania fotojasi odotan jälleen vuonna 2015 – ne ovat aina niin kauniisti otettuja ja sommiteltuja. Tuli oikeaan kohteeseen jokin voitto, kun tässä lähiaikoina voitit jonkin sisustukseen liittyvän kilpailun!

  Oikein onnistunutta vuotta 2015!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *