2013 – Jouluttaako?

tbt

Kaksi vuotta sitten kyselin blogissa, jouluttaako teitä? Tänä vuonna ilmeisesti mennään hyvin samalla aikataululla joulufiilisten kanssa, sillä nyt alkaa olla joulujutut aika pinnalla jo!  Vielä täällä ei ihan näin pitkällä jouluisessa sisustuksessa olla, mutta luulenpa tällä viikolla asian korjautuvan. Oikein mieluusti katselin näitä kuvia vanhasta kodista vähän jouluisemmassa asussa! Tykkäsin kovasti tuon alakuvan nurkkauksesta pöytineen ja hyllyineen, vaikka näin jälkikäteen ne näyttääkin olleen hiukan liian täynnä tavaraa. Mutta kauniilta tuolla näytti silti! Saapa nähdä, millaiseksi joulusisustus muotoutuu täällä uudessa kodissa. Varmasti samaa tunnelmaa nähdään vielä, mitä Hobby Hallin kamppista varten stailaamissani kuvissa nähtiin.

Juttelin taannoin parin bloggaajan kanssa siitä, millaisia muistoja vanhat postaukset; kirjoitukset ja kuvat tuo mieleen. Vaikka blogissa on sivuttu vain elämän kaunista pintaa, nousee postauksien yksittäisistä lauseista tai kuvista paljon asioita mieleen, joita niihin aikoihin tapahtui. Näistä kuvista muistin hyvin sen fiiliksen, kun tuntui, että oma koti alkaa viimein näyttää siltä, miltä sen mielessäni tulikin näyttää. Jonkinlainen oman tyylin löytyminen oli aika vahvana juuri vuonna 2013. Täytyy muuten sanoa, että vaikka olen myynyt paljon tavaraa kirppiksillä pois, tämän kuvan esineistä en ole luopunut yhdestäkään, itse kotia lukuunottamatta.

joulukoti1

Sellainen pieni kurkistus menneeseen… Mukavaa alkanutta viikkoa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  Annukka sanoo

  ..höh, viesti karkasi ennen aikojaan 🙂 Siis, kunpa saisin joskus suostuteltua puolison urakoimaan kanssani mäntyistä kierreportaikkoa valkoiseksi (siis perusteltua, miksi muutos on ”ihan välttämätön” 😉 *huokaus*

 2. 3

  sanoo

  Kivoja jouluisia tnnelmia.

  Juuri tuon takia en poista vanhoja postauksia nolon huonoine kuvineen tai aloita uutta blogia; blogissa on vuosien varrelta paljon omia muistoja ja kehitystarinaa niin kuvaajan, bloggaajana kuin vähän ihmisenäkin.

  • 3.1

   sanoo

   Tuo on kyllä totta! Vanhoissa postauksissa on hienosti monen osa-alueen kehityskaari luettavissa. 🙂 Tekee välillä ihan hyvää käydä lueskelemassa vanhoja juttuja… niitäkin, joita lukiessa nolostuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *