20. luukku: Lahja minulta minulle

 
Jouluviikon ensimmäisen aamun hämyssä.
Selvisimme lumimyrskystä huolimatta illaksi tunnelmalliseen Johanneksen kirkkoon joulukonserttiin. Mukaamme saimme lisää ihanaa joulumieltä!
Tämä päivä on kiireinen, jouluvalmistelut ei minun osaltani etene lainkaan. Tänä iltana pääsen kuitenkin joululoman viettoon, joten vielä on kolme kokonaista päivää tehdä valmisteluja.
Keskiviikkoaamuna pääsemme ensimmäistä kertaa koulun joulujuhlaan.
Joku teistä lukijoistani varmaan pitää jo blogiani virallisena Etelä-Suomen lumimäärän tiedotuskanavana, mutta silläkin uhalla.
Pöydän lumimäärä lähentelee metriä. Ja sen verran kovasti pyryttää että pysyttelin kameran kanssa sisällä.
Olen koittanut pitää kiinni siitä, että en esittele ostoksiani täällä blogissa, muita kuin kierrätettyjä kirppislöytöjä sun muita aarteita. Tämän palmikkopeiton haluan kuitenkin vilauttaa, koska olin niin onnellinen löydöstäni. Luonnonvalkoista puuvillaa, pehmeä ja notkea. Joululahjani minulta minulle.
Itseä on hyvä hemmoitella välillä.
Olen pikkuhiljaa muokkaillut otsikot joulukalenteriluukkuihin, niihin avattuihin, joten jos haluat kurkistaa uudelleen johonkin luukkuun, onnistuu se helpommin otsikon perusteella, jos et luukun numeroa enää muista.
Eilisen kalenteriluukun otsikko oli mennyt pahemman kerran metsään, 19. adventti. 😀 Mitä lie ollut mielessä, mennyt luukut ja adventit sekaisin…
oulumieltä tähän ihanaan viikkoon toivotellen,
Esmeralda
Kommentit
 1. 1

  Laura sanoo

  >19. adventti! 😀 Aika hauska oikeastaan, joskus tuntuu että tarvisi vähän pidemmän ajan tätä joulunalusaikaa että ehtisi a)tehdä kaiken mitä mielessään suunnittelee ja b)nauttia vaan… 😉

 2. 2

  Laura sanoo

  >…paitsi että ehtisikö silloinkaan…? Itseni tuntien kaikki menisi varmaan ihan samalla lailla vaikka saataisiin 19 adventtia ennen joulua.. *huokaus* 🙂

 3. 3

  Heidi - Suklaamarenki sanoo

  >Aikuisuuden parhaita puolia – minulta minulle lahjat :)) Kauniita kuvia♥

 4. 4

  Johanna sanoo

  >Ihania kuvia jälleen paljastui luukun takaa. IHanaa ja nautinnollista joulunalus viikkoa.

 5. 5

  Merja K sanoo

  >Kiva, että pääsitte kirkkoon, joka on vielä niin tunnelmallinenkin :)Minäkin täällä "siunailen" lumimäärää, sitä on tosiaankin kertynyt 😉 Kohta pitäisi taas tarttua kolan varteen, eilen illallahan vasta tuli viimeksi kolattua, huh!Iloista joulun odotusta!

 6. 6

  Sisko sanoo

  >Ihana peitto! minäkin oon jotain kaunista hankkinut itselle lahjaksi 🙂 Eikös olekin ihana kun kerrankin saadaan varmasti valkoinen joulu?!

 7. 7

  Lovviisa sanoo

  >Niin…taitaa olla siitä kummallinen talvi että etelässä enämpi hanget korkeat kuin meillä täällä.Lämpöistä lomanalkua, itsellä vasta aatonaattona koittaa loma:)..Nyt kääriyvyt ostamaasi ihananuuteen soffannurkkaan:)

 8. 8

  kisu sanoo

  >Todella ihana peitto!Ja ihanan tunnelmallisia kuvia!Mukavaa joulunalusviikkoa!-kisu-Ai nii, melkeinhän niitä adventteja tuleekin mulle melkein se 19, kun tän jouluhömpötyksen alottaa jo hyvissä ajoin syksyllä ;o)

 9. 9

  sariw sanoo

  >Ihana lahja itselle : )Minulla on vielä huominen töitä, mutta sitten pääsen viettämään joulua. Toki minulla on vielä muutama isompi valmistelupuuha tekemättä, mutta ne tekee siinä joululauluja kuunnellessa ja fiilistellessä ihan ohimennen, hih ; )

 10. 10

  Esmeralda sanoo

  >Laura, Niinpä, jos saisi edes muutaman adventin lisää, ehkä ehtisi toteuttaa enemmän suunnitelmia jouluksikin! :)Heidi, On tärkeää osata hemmotella itseä! (Ostin jo toisen joululahjan itselleni…)Johanna, Kiitos!Merja K, Kyllä tässä siunailtavaa riittääkin! Lumitöitä saa tehdä ihan urakalla…Sisko, Kyllä! Kerrankin saadaan nauttia todellisesta valkoisesta joulusta!Lovviisa, Täytynee glögimukin kera kääriytyä torkkupeittoon loman alkamisen kunniaksi!kisu, Kiitos sinulle! Samoin minulle kertyy adventteja kun jouluvalmistelut alkavat marraskuulla!sariw, Jouluvalmistelut ne ei niin työltä tunnu kun voi tunnelmoiden touhuta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *