2. luukku: DIY – Perinteinen paperikoriste

Tämän päivän luukusta paljastuu perinteisiä joulukoristeita uusin värein toteutettuna. Muistelen joskus koulussa näitä tehneeni, mutta taito oli kokonaan unohtunut.
Löysin Yle Areenasta ohjevideon tähtien taittelemiseen. Ohje on ruotsiksi, mutta minä kehnosti ruotsia taitavana selvisin hyvin videon avulla. Päivitys: Aiemman ohjevideon linkki ei enää toimi. Tässä lukijani löytämä selkeä ohje: http://www.highhopes.com/3dstar.html
Tarvikkeena tähtiin riittää paperia ja sakset. Itse käytin tähtiin tapetteja, joita on helppo pujotella tähdiksi, sillä materiaali on peruspaperia joustavampaa. Yhdellä mustalla tai tummalla tapetilla saa kivasti kaksivärisiä tähtiä, kun tapetin tausta on valkoinen. Luulen, että meidän kuusi saa oksilleen näitä! Mutta voihan näille keksiä paljon muutakin käyttöä, pakettien koristukseksi ainakin.
2011 paperitähdet
Kommentit
 1. 3

  valkea höyhen sanoo

  >Ihania noi tähdet, wau! 🙂 Tekis mieli itsekkin kokeilla, että osaisko…

 2. 4

  Ansku sanoo

  >Avasin tänään kaksi ensimmäistä luukkua ja onpa kiva diy-kalenteri! Pakettikortit on suloiset (tulostin heti)ja tämä toinen tähtiaskartelu hauska idea uutena värityksenä. Joskus olen noita tehnyt vuosia sitten. Hieman aikaavievää puuhaa mutta niin jouluista!

 3. 6

  Mari sanoo

  >Oi! Just remontin jälkeisistä tapettirullista taittelin rasioita, pitää kokeilla tätäkin kyllä.. Meidän tapetit on kyllä aika tömäkköjä,mitenhän ne taittuu noin sorjaksi…

 4. 7

  Noste sanoo

  >Aivan ihania mustavalkoisia koristeita! Näitä täytyy testata tehdä 🙂 Todella ihana joulukalenteri ollut tähän mennessä.

 5. 8

  Esmeralda sanoo

  >Kanelia ja kardemummaa, Kiitos, mukava kuulla!Ripi, Kiva että odotat. :)valkea höyhen, Kiitos, kokeile ihmeessä. Ensimmäisen kun onnistuu tekemään, sujuu helposti muut.Ansku, Jotain diy-juttua olen jatkoonkin kehitellyt, mutta ihan joka luukkuun ei luovuus taida riittää. :DKiitos J!Mari, Minunkin tapeteista oli osa tosi jäykkiä, mutta ihan hyvin sujui. Saa jämäkämpiä tähtiä!Noste, Testaa ihmeessä, on kivaa! Kiitos.

 6. 9

  minnamari sanoo

  >Aikas jännää, kun meikäläinen ei kyllä osannut tuon ohjeen avulla taitella noita tähtiä…onneksi löytyi sitten muualta netistä "helpompi" ohje ja nyt näkyy täälläkin tähtiä vähän joka puolella!! Ainoo tylsä homma on se suikaleiden leikkaaminen…

 7. 10

  Kammari sanoo

  >Kävipä mainio juttu, kun "huhuilin" jo omassakin blogissani juuri tuollaisten joulukoristeiden D.I.Y ohjeiden perään ja nyt löysin ohjeet juuri sopivasti täältä sun blogista, joka on muuten aivan ihana "paikka" :)Kiitos sinulle ja tunnelmallista joulun odotusta!!!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *