2. luukku: Joulupallojen tuunausta


Vanhoille joulupalloille on helppo tuunata uusi ilme. Tuunausvälineinä toimii esimerkiksi spraymaali, nauhat, paperit, napit tai liitutaulumaali.
Meille on kertynyt iso kasa samanlaisia hopeisia joulupalloja, joita ei kovin montaa tule kuusessa käytettyä. Irrottelin palloista roikotusnupit ja maalasin muutaman pallon liitutaulumaalilla. Näistä tuli aika hauskoja. Palloihin voi kirjoittaa vaikka perheenjäsenten nimet tai joulutervehdyksiä!

Tummansinisiä glitterpalloja maalasin kevyesti hopean värisellä spraymaalilla. Niidenkin ilme muuttui täysin.
Palloihin voi liimata myös paperikoristeita, nauhoja ja nappeja sun muuta tilpehööriä.
Kodin joulukoristusta uudistaessa ei välttämättä tarvitse tehdä uusia hankintoja. Hauskempaa on tehdä niistä vanhoista aivan uudenlaisia!

Iloista päivänjatkoa!

Kommentit
 1. 1

  -J- sanoo

  >Taidanpa tuunata nuo meidän aikansa nähneet siniset pallot uuteen kuosiin! Kiitos vinkistä 🙂 Voi mulla onkin sellasta pitsinauhaa tuolla kaapissa, siitä tulis varmaan hieno..

 2. 3

  Esmeralda sanoo

  >-J- Pitsinauhalla saisikin ihastuttavia palloja! Voisin itsekin kokeilla. :)kaisa, Itse käytän Bilteman liitutaulumaalia. Se on huomattavasti edullisempaa kuin Tikkurilan vastaava. En ole itse ainakaan huomannut Bilteman maalin laadussa valittamista. Suosittelen kokeilemaan!

 3. 4

  S sanoo

  >ihania juttuja, kiva tällanen joulukalenteri, tuun kurkkimaan joka luukkuun 🙂

 4. 5

  Johanna sanoo

  >Kauniit koristeet. Itsellä olisi jo kauhea hinku laittaa joulukuusi, että saisi ripustella joulukoristeita 🙂

 5. 6

  Absolutely white sanoo

  >Taidan kokeilla myös liitutaulumaalia vanhoihin joulupalloihin. Ihania ideoita sinulla blogissasi!

 6. 7

  Minttunen sanoo

  >Hieno idea.Täytyy kaupunki reissulta hakea liitutaulu maalia muutenkin niin loput voi käyttää noinkin:)

 7. 10

  Lovviisa sanoo

  >Jep jep, kuusi ois jo kiva…pittää vissiin kuiteski malttaa vielä hetki. Itse olen joskus päällystellyt joulukuusenpalloja pörrösellä ketjusilmukkanauhalla. Nyt kokkeilen kyllä tuota liitutaulumaalia, ihan uutta:)

 8. 11

  selma sanoo

  >Toi liitutaulupallero on ihana! Kiitos biltema-vinkistä! On jäänyt hyllyyn se Tikkurilan, kun on aika tyyristä. Mitä kaikkea olet maalannu liitutaulumaalilla? Tekis mieli kovasti.

 9. 13

  Esmeralda sanoo

  >Kivoja viestejä olen saanut teiltä! Kiitos! :)Itsekin ilahduin kovasti ideastani, pallon on niin hauskoja. selma, olen maalaillut mm. tauluja, purkkeja, ruukkuja, kylttejä. Tuo pieni bilteman purkki on kovin riittoisa. Voisinkin jossain vaiheessa tehdä postauksen liitutaulumaaliprojekteista. :)Joulukuusta tekisi minunkin mieli! Eihän tässä kauaa ole enää odoteltavaa. Jouluviikolla sitten haetaan!

 10. 15

  Esmeralda sanoo

  >selma, okei. Luvattu!! 🙂 Jos ei kalenteriin ehdi niin heti joulun jälkeen!

 11. 16

  Ninnu sanoo

  Mahtava postaus taas! Voisin kokeilla höyhenillä ja koristeteipeillä koristelua myös! 🙂 Itse en ole enää punaisen värin ystävä, joten ”tuunaus”kohteita riittäisi. Kiitos loistavista ideoista!

 12. 17

  iDiS & iNTeRiÖÖRi sanoo

  Nimi-ideahan on kiva 🙂 Hieman pitäisi päivittää tämänkin talon joulupalloja. Muutenkin alkaa pikku hiljaa joulu hiipiä mieleen…ja tonttujakin on jo liikkeellä 😀

  Käy kurkkaamassa minunkin blogia, ihan alkutekijöissä vasta, mutta intoa riittää 🙂
  http://idisjainterioori.blogspot.fi/

  Mukavaa Joulun odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *