19. luukku: Arvonnan voittaja, 4. adventti

…jo joulu sarastaa.
Nytkö se joulu tulee, kysyi 3-vuotiaamme kun aamusella sytytimme neljännen kynttilän. Ei kuulunut vielä joulua eteisestä, eikä näkynyt ikkunasta, mutta ainakin minun sisälläni on jo joulu.
Sain ystävältäni nipun valkoisia tulppaaneita. Ne sopivat ihanasti nupullaan olevan amarylliksen kaveriksi.
Jos hyvin käy, pääsen illalla 6-vuotiaan kanssa joulukonserttiin Helsinkiin. Sieltä sitä joulumieltä saisi lisää.
Tällä hetkellä tosin lunta tulee niin mahdottoman paljon, että saapa nähdä, liikutaanko täältä tänään mihinkään. Yön aikana oli jälleen satanut 20cm lisää.
Jouluvalmistelut on edelleen niin hyvällä mallilla, että stressi on pysynyt poissa. Kovasti tekisi mieli jo lähteä kuusta hakemaan, mutta maltamme tiistaihin, jolloin saadaan joulusiivoukset viimeisteltyä loppuun. Sitten kun kuusi on tuvassa, alkaa joulun vietto!
Kiitos joululahja-arvontaan osallistumisesta. Arpalipukkeita kertyi kaikkiaan 99. Random.org arpoi voittajaksi Lauran Arkea ja Juhlaakin -blogista. Onnea Laura!
Otathan Laura pikaisesti yhteyttä sähköpostitse, jotta saan joululahjasi matkaan alkuviikosta! Sähköpostiosoitteeni löytyy tuosta oikeasta sivupalkista.
Rentouttavaa neljättä adventtisunnuntaita teille kaikille!
Kommentit
 1. 1

  Johanna sanoo

  >Toivottavasti pääsette joulukonserttiin, minäkin tahtoisin, se nostattaisi varmasti kivasti joulumieltä kuunnella sulosävelten sointuja. Täytyy laittaa levy soittimeen ja nuppi kaakkoon niin saa tämäkin tupa joulumieltä 🙂

 2. 2

  Merja K sanoo

  >Hui, kun hirvittää tuo lumentulo. Pitäisi ajaa vielä auto tänään Unelmasta kotiin, enkä oikein tahtoisi :(Kauniita kuvia taas näytille, toivottavasti pääsette konserttiin 🙂

 3. 3

  Hulda sanoo

  >A lot of pretty photos. 🙂 I love the snow photos. And the photos inside are pretty too.

 4. 5

  Tuire sanoo

  >Joulu sarastaa! Kauniita adventtikuvia ja teillä on ihana kylppäri ja poro siellä!

 5. 6

  Lovviisa sanoo

  >Täälläkin tykätään käyvä joulunalla konserteissa, tänä jouluna oli vuorossa Jari Sillanpää ja Oulun sinfonian perinteinen. Toivottavasti pääsitte turvallisesti perille konserttiinne. Kivvaa joulunalusviikkoa sinulle:)

 6. 7

  Laura sanoo

  >Voi vitsi miten mahtavaa!! 🙂 Täällä juuri omaa arvontaa suoritan ja olenkin itse voittanut!! 🙂 Laitan sähköpostia heti kun tästä ennätän… 😉 kiitos kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *