17. luukku: DIY – Hamahelmihiutale

Nämä taisi olla meidän ensimmäisiä jouluaskarteluja jo lokakuussa, kun tyttäret innostuivat hamahelmeillessään, jotta näillähän voi tehdä joulukoristeitakin. Minäkin sitten innostuin kokeilemaan. Aika tiukasti sai silittää kiinni, että ohuet sakarat pysyy yhdessä. Hamahelmihiutaleet laitetaan lasten omaan pikkukuuseen, kuten moni muukin tyttöjen tekemä hamahelmikoriste.

Nyt vaan lasten askartelulaatikolle!! Kivaa tekemistä yhdessä lasten kanssa.

Hurjasti kiitoksia teille kannustavista palautteistanne! En ole joulukalenterin aikana kaikkiin kommentteihin ehtinyt vastata ja arvontapostauksiin en edes mene sotkemaan sekaan. Iloinen olen, että pidätte; kannustatte jatkamaan vielä viikon verran.
Täytynee mainita, että normaalia joulualusaikaa enempää en ole tainnut askarrella ja värkätä, mutta toki luukkujen tekemiseen on aikaa mennyt perusbloggaamista enemmän aikaa, kun en aivan näin aktiivinen bloggaaja tavallisesti ole, jokaista näperrystä sentään raportoimassa. Mutta olen kasannut kuvia marraskuulta asti kalenteria varten, muuten voisi olla vähän stressinpoikasta kalenterin suhteen. Nyt on menty ihan rennolla meiningillä, ja näyttääpä sille että jokainen kalenterinluukku aukeaa.
Viikon kuluttua vietetäänkin jouluaattoa! Ihanaa.
 ♥ Vielä 6-vuotiaan taiteilijan pyynnöstä esittelen saamani kuusimetsän. Hopeaa, harmaata, mustaa ja valkoista! Kyllä se hyvin äidin maun tuntee. ♥
ps. Ihana Elvinan sponsoroima arvonta pari luukkua taakse päin päättyy illalla. Iltakymppiin ehtii vielä osallistua.
Kommentit
 1. 1

  -sari- kaunista elämää sanoo

  >Tosi hienoja hiutaleita ja upea kuusimetsä! Siellä on selkeästi taiteilijanalku! :)Mahtavan kalenterin oot kasannut ja uskon, että aikaa on uponnut sen parissa.Nyt käyn osallistumassa arvontaan. Kivaa lauantaita! 🙂

 2. 2

  Anni Ilkko sanoo

  >Tosi ihana blogi sinulla ja kiva kalenteri. Olen vieraillut usein sivuillasi ja aina on jotain kivaa katsottavaa.En voi kirjautua lukijaksesi, koska minulla ei ole mitään googletiliä.Mukavaa joulun aikaa!

 3. 3

  Lumi sanoo

  >Me ollaan kans tehty samantapaisia lumihiutaleita hamahelmistä ja lapset kaikkia muitakin värikkäitä koristeita kuuseen niistä.Tämä on mun lemppari joulukalenteri. Tulee hyvä ja jouluinen mieli täällä käydessä. Kiitos.

 4. 4

  Mari sanoo

  >Kiitos tähän asti joulukalenterista, tätä on ollut tänäkin vuonna suuri ilo seurata! =)Ihanan kuusimetsän pieni taiteilijanalku on tehnyt ♥Iloa viikonloppuunne!

 5. 6

  Johanna sanoo

  >Tosiaan hamahelmistäkin voisi tehdä koristeita. Ei ole käynyt mielessäkään vaikka neitimme hamahelmillä lähes päivittäin rakentelee. Tänään kävi muuten oikein ihania ihmisiä liikkeessäni. Lähetin heidän kauttaan terveisiä sinulle <3 Oikein hyvää joulua sinulle ja perheellesi.

 6. 7

  Virpi sanoo

  >Kuuset on tosi makeita:-) Kauan oon kans muiden tekeminä vaan ihaillut noita hamahelmihiutaleita.. nyt vasta ekat ite väkräsin. Kiitos ihanasta joulukalenterista:-)

 7. 8

  Esmeralda sanoo

  >SARI – Kiitos! 6-vuotiaani on jo aikaa sitten päättänyt ammattinsa, hänestä tulee taiteilija. :)ANNI – Kiva, että olet viihtynyt blogiani lukemassa. Kiitos! Samoin, ihanaa joulun aikaa!LUMI – Ihanaa, jos onnistun levittämään joulumieltä kalenterin välityksellä. Sehän tässä on tarkoituksena! :)MARI – Kiitos!SARI – Meillä uusia joulukoristeita syntyy joka päivä, tämän taiteilijan toimesta. :DJOHANNA – Kuulinkin, että he aikovat liikkeessäsi vierailla. Kiitos samoin teillekin, Hyvää joulua! ♥VIRPI – Kiitos. Taiteilija on aivan otettu näistä kommenteista kun kävi lukemassa! 😀

 8. 9

  Päivi ;) sanoo

  >Oli ihan pakko ottaa tämä lumihiutale idea sivuistasi, ilmoitan sen myös omassa blogissa mistä idean olen saanut, nämä oli niin hienoja 🙂 kiitos vielä.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *