17. luukku: Jouluarvonta

Ilahtuneena joulukalenterini ihanasta vastaanotosta, järjestän pienen joululahjan arvonnan.
Joulupaketista kun on kyse, sisältö jää vielä arvoitukseksi. Pieni vilaus lahjasta kuitenkin yllä, jotta tyyli tulee selville! 🙂
Voit voittaa lahjan jättämällä viestin tähän kirjoitukseen. Pyydän kertomaan, mikä on ollut tähän mennessä mukavin kalenteriluukku! 🙂 Voit toki jättää myös muita terveisiä.
Jos olet lukijani tai liityt lukijakseni, saat paremman mahdollisuuden voittoon, eli kaksi arpaa. Kerrothan, monellako arvalla osallistut.
Osallistuessani anonyyminä, laita itsellesi jokin nimimerkki.
Vastausaikaa on 17.-18.12. Arvon voittajan sunnuntaina aamupäivällä. Toivottavasti saan voittajan yhteystiedot sunnuntain aikana, jotta saan joululahjan postiin alkuviikosta ja se ehtii jouluksi perille. Tulethan siis sunnuntaina kurkistamaan, onko voitto osunut kohdalle!
Onnea arvontaan!
Kommentit
 1. 1

  Mökö sanoo

  >Mukana arvonnassa. 🙂 Kaikki luukut ovat olleet kauniita ja tunnelmallisia.Omat suosikkini olivat eilinen (kaunista sisustusta), polka gris (värit!) ja saaristolaisleivän resepti (tulee varmasti meidän joulupöytään!)Mukavaa joulun aikaa!

 2. 2

  Laura sanoo

  >Mukana 2 arvalla. :)Ehkä kivoin luukku on tähän asti ollut 13. luukku, sillä Tallinna (vanha kaupunki siis) on yksi lempikaupungeistani, enkä vielä koskaan ole päässyt sinne jouluisissa merkeissä… 🙂 (ehkä ensi vuonna…?)

 3. 3

  NoobaX sanoo

  >Mukana kahdella arvalla. 🙂 Suosikkini on ollut luukku 9, eli saaristolaisleipä. Nam!

 4. 4

  Anonymous sanoo

  >Ihanasta joulukalenterista on valita vain yhtä. Parhaat taitavat olla Tallinna ja saaristolaisleipä.Mukavaa joulua!Siru

 5. 5

  Heidi - Suklaamarenki sanoo

  >Arvontaan osallistun minäkin kahdella arvalla 🙂 Kaikki luukut on ollu kauniita ja kivoja. Mutta hauskuudessaan ykköseksi minulle nousi liitutaulumaalilla maalatut pallot, eli luukku nro 2. Mukavaa viikonlopun alkua sinulle!

 6. 6

  kanaemo sanoo

  >Olen mukana kahdella arvalla. Kauneinta luukkua on vaikea valita, kaikki ovat olleet ihania! Kaikkein kauneimmat pitkän pohdinnan jälkeen ovat eilinen, eli luukku numero 16. Kuvat olivat ihania ja rauhoittavia, teillä on kaunista! Toinen suosikkini oli luukku numero 13. eli Tallinnan kuvia.Olen joka päivä käynyt kurkistamassa joulukalenteriasi (kiva että aikuisillakin on sellainen) vaikken aina kommenttia olekaan jättänyt. Kiitos kun jaksat pitää näin ihanaa blogia! 🙂

 7. 7

  Villainen sanoo

  >mukana minäkin. kaunis joulukalenteri ja blogi kokonaisuudessaan. olen ihan ihastunut:)

 8. 8

  -pm- sanoo

  >Kahdella arvalla mukana minäkin! :)Oon tykännyt kaikista luukuista, mutta erityisesti jäi mieleen tuon luukun 15 kaunis kattaus!

 9. 9

  Päm sanoo

  >Kahdella arvalla mennään :)Tallinnan joulu ja tunnelma käsinkosketeltavaa kuvissa, aivan ihana luukku, eli nro 13.Mukavaa joulun odotusta!

 10. 10

  Vekarus sanoo

  >Kahdella arvalla mukana! Minä pidin luukusta 14, sillä se muistutti, että vanhoista verhonipsuistakin saa jotain kaunista.

 11. 11

  Tuulella sanoo

  >Voi, olen tykännyt kyllä kaikista luukuista! On mukavaa, että esittelet erilaisia asioita luukuissasi. Ulkoisesti ihastuin siihen, että olet tehnyt osasta harmonisia kollaaseja ja siksi kiinnostavimman paikasta kilvoittelivat saaristolaisleipäluukku ja lumuhiutaleluukku. Valitse kivoimmaksi lumihiutaleet luukussa 10!Tykkäsin myös kovasti tuosta Tallinna-jutusta ja joulumarkkinakuvat kuusineen saivat ikävöimään Berliinin joulumarkkinoille.Osallistun arvontaan kahdella arvalla 🙂

 12. 12

  Seepia sanoo

  >Voi niin ihana tämä sinun joulukalenteri, että on tosi vaikea valita vaan yhtä! Kuvat jouluisesta Tallinnasta oli tosi ihania ja käpykoristeet kattauksessa ja joulupallojen tuunaus ja kaikki. Valitsen kuitenkin ykköseksi Talviunelmia kirjan esittelyn, sillä sitä itse toivon kovasti pukilta :)Ihanaa joulunalusaikaa!

 13. 13

  J sanoo

  >Kahdella arvalla täältäkin mukaan! Saako valita jokaisen luukun :)? Siis kaikki on ollut tosi ihania ja mielenkiintosia! Aion kokeilla noita sinun reseptejä, varsinkin tuota saaristolaisleipää 🙂 Joululaatikot anoppi on tehnyt meille joka vuosi mutta voishan sitä kokeilla eri reseptilläkin.Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle!

 14. 14

  Marja K. sanoo

  >Kahdella arvalla mukana! Kokonaisuudessaan kalenteri on aivan ihastuttava! Jos jotain pitää nostaa suosikiksi niin 4. luukku: Polkagris.

 15. 15

  Salla sanoo

  >Kahdella arvalla mukana arvonnassa! Vaikea valita mieluisinta luukkua, kaikki ovat ihania, mutta päädyin sitten 13. luukkuun. Kuvat jouluisesta Tallinnasta tarjosivat mahdollisuuden pieneen "nojatuolimatkaan", kun oikeasti ei ole mahdollisuutta päästä käymään reissussa 🙂

 16. 17

  Eve sanoo

  >Kahdella arvalla mukana minäkin! :)Koko kalenteri on ollut tosi kaunis, miten oletkin keksinyt niin paljon kivoja juttuja jokaiselle päivälle! Jouluiset tallinnakuvat ja ruokapostaukset ovat jääneet ehkä päällimmäisenä mieleen, samoin liitutaulumaalatut joulupallot!

 17. 19

  Anonymous sanoo

  >14. luukun kuvat olivat hienoja. Ehkä sitten se jos jokin pitää valita. Kaikki luukut kivoja.:DMukavaa joulua!"Lumihiutale"

 18. 21

  selma sanoo

  >Mukana kahdella arvalla! Kaikki ovat olleet tunnelmallisia ja ihania luukkuja. Kivan monipuolisia ja kauniit kuvat. Pakko sanoa kuitenkin 1.luukku, sillä en ollut aiemmin nähnyt ideaa missään ja nyt meilläkin on siivet. Ja toinen suosikki on tänään, koska olen hulluina lahjojen perään:) Viikonloppuja!

 19. 22

  -Heli- sanoo

  >Kahdella arvalla mukana myös minä 🙂 Kaikki luukut on kyllä olleet ihania mutta nuo mahtavat kuvat Tallinnasta olivat ihania sekä tykkäsin kovasti tuosta joulukattauksesta 🙂

 20. 23

  Anonymous sanoo

  >Hmmmm…. vaikea valinta… Kaikista luukuista on paljastunut kauniita ja tunnelmallisia kuvia. Ite ku tykkään väkertää ja väsätä niin luukut, joissa on löytynyt ideoita askarteluun ja väkertämiseen ovat miellyttäneet eniten eli no:t 12, 10, 5, 2 ja 1. Mutta mitään yksittäistä vaikea valita. Kiitos, että ilahdutat kalenterillasi päivittäin 🙂 Arvonnassa mukana.-Tanja

 21. 24

  Kirsi sanoo

  >Kahdella arvalla mukaan:)Eniten olen pitänyt luukusta 11, en ole vielä tehnyt itse laatikoita ikinä… mutta jos ensi viikolla ehdin kokeilla ensimmäisen kerran, niin kokeilen ehdottomasti näitiä ohjeita:) Ja myös luukussa 15 oli aivan ihana tunnelma, kaunista.

 22. 25

  Anonymous sanoo

  >Yhdellä arvalla mukaan. Joulukalenterisi on piristänyt joulukuutani. Paras luukku on ollut 16.päivä.-sue

 23. 26

  Anonymous sanoo

  >Mukana arvonnassa! Kaikki on kovin somia, mutta mieleni tekis Tallinan joulukadulle!t.pieni

 24. 27

  Anonymous sanoo

  >Hei! Piti ihan käyä kaikki luukut läpi… minusta ihanin oli nro.5, seimiasetelma. Yhdellä arvalla mukana. Eveliina

 25. 28

  Jatta sanoo

  >Ensinnäkin tahdon kiittää tästä iki ihanasta joulukalenterista joka jaksaa aina yllätää iloisesti :)Kaikista ihanista ruokapostauksista sekä tunnelmallisista Tallinnan kuvista päätän kuitenkin valita numero 10 ja talviset lumihiutaleet. Siispä mukana yhdellä arvalla.Ilosta Joulun odotusta <3-Jatta

 26. 29

  HoO sanoo

  >Kaikki luukkusi ovat olleet täynnä lämpöä ja tunnelmaa – kiitos niistä! :)Itsenäisyyspäivän kaunis asetelma on kuitenkin jäänyt päällimmäisenä mieleen.Mukavaa viimeistä viikkoa ennen joulua! *<:^)

 27. 30

  rusina sanoo

  >Yhdellä arvalla mukana arvonnassa!Ihania luukkuja kaikki, mutta suosikeiksi valikoituvat Polkagris- ja Tallinna-luukut.

 28. 31

  Sisko sanoo

  >mukana arvonnassa kahdella arvalla…Pidin kovasti joulukattauksesta sekä enkelisiivistä. Kauniita ideoita!

 29. 32

  Anne sanoo

  >Kahdella arvalla mukaan arvontaan! Sinulla on taito luoda kaunista ja blogisi kuvitukset ovat ihania. Tuossa pari päivää sitten oli myös kaunis kattaus postaus (15.).

 30. 33

  Henna-Maria sanoo

  >Yhdellä arvalla. Kiitos kun olet uskollisesti postannut joka päivä. Täällä on kiva käydä ihastelemassa kauniita ideoita ja päästä jouluntunnelmaan. Tykkäsin tosi paljon kauniin Tallinnan kuvista…kaunista ja tunnelmallista. Mutta suosikkini oli luukku 15 eli joulukattaus. Niin rauhallinen ja silti juhlava, ja ilman perinteistä punaista ja vihreää! Ja ompelit jopa lautasliinatkin, ja se pitsi niiden ympärillä oli piste iin päälle. Hurmaavaa!

 31. 34

  saaraps sanoo

  >mukana kahdella arvalla! koko kalenteri on ollu tähän mennessä niin kaunis, erityisesti on mieleen jäänyt joulukattaus ja seimiasetelma. Niin mukava ollu tulla kurkkaan uusi luukku, tuonut todellista joulutunnelmaa <3 kiitos siitä! 🙂 Terveisiä teille kaikille, ihanaa joulunodotusta!!! <3

 32. 35

  Lisay sanoo

  >Mukana yhdella arvalla.Olen nauttinut jokaisesta luukusta,mutta ehka parhaimpia ovat olleet Seimiasetelma,Kimaltava joulu seka Lumihiutaleet.

 33. 37

  Kakkukellari / Miia sanoo

  >Pikaisesti vilkaisin luukkujen kuvat äsken läpi ja mieleen jäi parhaiten 12.12. luukku kuvien perusteella. Taidanpa linkittää vielä tämänkin vaikka tämä ei kovin montaa päivää enää kalenterina jatkukaan mutta jää blogisi muutoin talteen. Kahdella lipukkeella palkintoa yritän!

 34. 38

  Neiti kevätaurinko sanoo

  >Mukana kahdella arvalla 🙂 Kaikki ovat olleet ihania, mutta mieluisin on ollut luukku 10❄❅❆ 🙂 Ihanaa joulun odotusta!

 35. 39

  SirpaM sanoo

  >Heips! Aivan hurmaavia ovat kaikki joulukalenterisi luukut! Olen ollut säännöllinen kurkkailija jo jonkun aikaa, mutta nyt tuli sitten syy liittyä joukkoon virallisesti. 🙂 Mielestäni kuitenkin hauskin idea oli ompelukoneella nauhaksi ommellut enkelinsiivet, jotka nappasin heti omaankin toteutukseen, joten valitsen nyt sitten sen. Ihanaa joulunalusaikaa sinulle!

 36. 40

  Miia sanoo

  >Minulle jäi erityisesti mieleen luukku 12. Tykkään juuri tuon tyylisestä joulukoristelusta, vaikkei meillä kotona sellaista tietenkään ole. Kun ei saa aikaiseksi. 🙂 Ja myös Tallinnasta oli kiva nähdä tuo jouluinen puoli. En ole käynyt siellä pitkään aikaan, ehkä pitäisi.Kiitos ihanasta joulukalenterista ja onneksi on vielä monta luukkua jäljellä.

 37. 41

  Hilda sanoo

  >Kaikki luukut ovat olleet aiheiltaan erittäin hyviä ja kauniita kuvia!! Luukku 5 seimiasetelma kolahti erityisesti kauneudellaan, samoin luukku 15 kattauksen lautasliinat koristeluineen!! Nyt kiinnostaa erityisesti luukut 9 ja 11! Saaristolaisleipä on ihan ehdoton herkku ja aion kokeilla tuota reseptiä, josko saisin itse onnistumaan! Ja arvonnassa mukana 2arvalla 🙂 Mukavaa joulunodotusta!

 38. 42

  Merja K sanoo

  >Mukana ollaan, ehdottomasti :)Minä olen tykännyt kaikista luukuista. On ollut ruokaa, matkoja ja kädentaitoaja, kaikkea sopivasti.Iloista viikonloppua!

 39. 43

  Iiris sanoo

  >Luukku numero 16,rauhoittavia kuvia. Ja Tallinnaan menisin myös! Kauniit sivut sinulla!

 40. 44

  CosyCottage sanoo

  >Hei! Lukijasi olen, eli kahdella arvalla mukaan! Kaikista luukuista on paljastunut jotain tosi kaunista, eli vaikeaa on valita. Mutta Tallinnan kuvista tuli ihanan jouluinen olo ja saaristolaisleivän ohjeesta olin tosi ilahtunut, joten valitaan ne sitten kahdeksi parhaimmaksi : )!

 41. 45

  Virpi sanoo

  >Lumihiutaleet luukusta kymmenen<3 yhdellä arvalla mukana…Joulukalenterisi on kaunis:-)

 42. 46

  ~uku~ sanoo

  >vaikea valita… pannaan vaikka kakkonen…yhdellä arvalla mukanahyvän joulun toivotuksinPetturinteen emäntä

 43. 47

  -T sanoo

  >Oi, kaikki kuvasi ilahduttaa ja ovat kauniita katsella… Lukijaksesi napsautin itseni! Nyt kun selailin alaspäin postauksiasi niin ehkäpä kattausideat nousevat ykkössijalle tuolta 15:sta "luukusta"…ja kyllä muutkin jouluiset jutut! :)Ihanaa viikonloppua sinulle 🙂

 44. 50

  Sari sanoo

  >Olen käynyt tunnelmoimassa monta kertaa ja tuo minttukaakao on kokeilun arvoinen juttu. Samoin Tallinnan kuvat olivat tosi kivoja katsella. Ja kattaus kuvat saavat huokailemaan… Ihana blogi, kerran olen aikaisemminkin syksyllä jättänyt puumerkkini. Nyt taisin saada sitten kaksi arpaakin :)Ihanaa tulevaa joulua! Sari

 45. 51

  Anonymous sanoo

  >Tervehdys!Minusta mukavin luukku on ollut numero 16, kauniita kuvia!kiitos kivasta blogista.Arpaonneaan kokeilee ja joulurauhaa toivotteleeLiisapäivi

 46. 52

  Sanna-Riikka sanoo

  >Voi, että tosi vaikee valinta…kaikki luukut ovat olleet ihastuttavia. Se Tallinasta oleva postaus oli niin kauniisti kuvattu, että jäi mieleen, olisi tehnyt heti mieli lähteä sinne jouluostoksille.Kahdella arvalla mukana!TerkkusinSanna-Riikka

 47. 53

  Miikku sanoo

  >Kahdella arvalla mukana. Oon käyny kurkkimassa aina välillä. Että en kaikkia ole kerennyt tutkimaan sen tarkemmin. Mutta mitä tässä nyt on ollut niin kaikki on ollut tosi ihania. Mutta 16. ehkä jos on ihan pakko valita. Siihen liittyy juhlaa. Niin siksi 🙂 Kiva blogi!

 48. 54

  Anonymous sanoo

  >Minä osallistun yhdellä arvalla mukaan. Luukku 10 on minun suosikki;ihania joulutähtiä, niitä on tehty meillekkin.Hyvää joulunodotusta toivottaa LeaStiina

 49. 55

  Anonymous sanoo

  >Taidan olla vähän harakka, koska tykkään kimaltelevasta joulusta eniten.. ;D Seuraavaksi tulee sitten saaristolaisleipä…Kokonaisuudessaan blogisi on todella kaunista katseltavaa. Tulee hyvä mieli.MQ

 50. 56

  Sude sanoo

  >Kahdella mukaan. Taitaa lukku 16 olla suosikkini. Porokoristeet aivan ihana idea, jota taidan itse vähän matkia.

 51. 57

  pioni sanoo

  >Sinun kalenterissa on monta aivan ihanaa luukkua. Valitsin silti kympin:)Mukana yhdellä arvalla.

 52. 58

  Anonymous sanoo

  >Terveisiä Kemistä, mukava seurata hienoja juttuja!!(= Seurattua tulee kyllä sun blogia oikeenki ahkerasti! Yhellä arvalla mukana kisassa..(;

 53. 59

  Saara sanoo

  >Mukana kahdella arvalla. Kaikki luukut ovat olleet ihania ja tunnelmallisia. Parhaiten mieleen on jäänyt luukku jossa oli jouluseimi. Iloista joulunodotusta!

 54. 60

  Saara sanoo

  >Mukana kahdella arvalla. Kaikki luukut ovat olleet ihania ja tunnelmallisia. Parhaiten mieleen on jäänyt luukku jossa oli jouluseimi. Iloista joulunodotusta!

 55. 61

  Anonymous sanoo

  >Hei! Josko jouluna olis arpaonnea.. 🙂 Joulukalenterin luukut kaikki ovat olleet kivoja, mutta se leipäresepti oli hyvä! Se pisti heti silmään et ai kun kiva ohje. Aion kokeilla sitä. 🙂 -heli-

 56. 62

  eikku sanoo

  >Kahdella arvalla osallistun!Kaikki luukut on tosi ihania, mutta varmaan tuo edellinen luukku vie voiton. 🙂

 57. 63

  Christina sanoo

  >Ihania kaikki, mutta Tallinna jotenkin nousi nyt mieleen! Eli kahdella arvalla mukana..Uskomatonta, mutta katsoin äsken ekaa kertaa tuon saaristolaisleipä postauksesi ja sain muutama päivä sitten kaveriltani maistaa tätä ihanaa leipää, sekä lähes identtisen reseptin..Taikina tällä hetkellä kohoamassa ja piti siitä tehdä postaus kun ovat valmiit! =)Hauska sattuma, kun nyt näin tuon sinun ohjeesi..hmm, no ehkä teen sen silti, elleivät limput pala..=)Sinulla on varsin ihana blogi!!

 58. 64

  Terhi sanoo

  >Vaikea sanoa, mistä luukusta eniten olen tykännyt.. tykkään kaikista. 🙂 Kahdella arvalla olen mukana 🙂

 59. 65

  ANNAO sanoo

  >Mukaan!!Kahdella arvalla osallistun :)Kaikki luukut ovat olleet ihania mutta lumihiutaleluukku on jäänyt parhaiten mieleeni 🙂

 60. 66

  Kirsikka sanoo

  >Onneksi vielä ennätän osallistua! Kaunis sinun joulukalenterisi, vaikea valita yhtä kivointa luukkua. Blogisi on ihanan selkeä ja rauhallinen, täällä käy mielellään :)Kahdella arvalla osallistun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *