14. luukku: Black&White

Mustavalkoista joulua.
En eilisessä kalenteriluukussa muistanut hehkuttaa, että joulu on ensi viikolla!
Tässähän voisi vielä joulustressin pukata, mutta en kuitenkaan taida viitsiä. Joululahjat on kahta pakettia lukuunottamatta hankittuna, joulukortit postitettuina ja jouluruuat suunniteltuna. Nyt voi vain hössöttää kaikkea ylimääräistä, kaikkea mikä tuo itselleni joulun! Ja ennen kaikkea nyt voi nauttia kovaa vauhtia lähestyvästä joulusta! <3
Kirjaimet olen leikannut vahvasta mustasta kartongista ja ”kuluttanut” niitä valkoisella maalilla.
Hamppunarussa ne roikkuvat vanhoilla verhonipsuilla. Helppoa, edullista ja kaunista.
Muistattehan, että huomenna on viimeinen päivä postittaa joulukortit joulumerkillä.
Posti.fi kertoo, että ykkösluokan postimerkillä 21.12. mennessä lähetetyt kortit jaetaan vielä ennen joulua.
Paketit tulee postittaa viimeistään 17.12. ehtiäkseen pukin konttiin.
oikaa hyvin!
Kommentit
 1. 1

  Suveliina sanoo

  >Vaikka jouluun yleensä mielletän punainen, mutta täytyy myöntää, että mustavalkoinen joulu on upea! Ihania kuvia ja yksityiskohtia! Itselle taitaa tulla pienoinen kiire ja on urakka edessä ajatellen huomista postituspäivää. Mukavaa viikkoa!

 2. 2

  Minttunen sanoo

  >Mennyt tämä joulukuu vähän liian nopeaa,kun ei oikein tunnu että kohta on aatto:)Muutenkin joulufiilis on kadoksissa,mutta jospa se löytyisi kohta puoliin!

 3. 6

  Merja K sanoo

  >Sinun valmistelut ovat tosiaankin hyvässä jamassa :)Iloista tiistaipäivää!

 4. 7

  Sisko sanoo

  >kauniita yksityiskohtia, erityisesti enkelin siivet ihastuttivat 🙂 oletko itse tehnyt?Meidän joulukotit odottavat postiin viemistä ja yksi paketti. Sun antamaa saaristolaistleipä ohjetta ajattelin vielä kokeilla…vaikutti herkulliselta! Sellaista herrkua meillä ei ole ennen ollutkaan. Mukavia jouluvalmisteluja sinullekin!

 5. 8

  -Heli- sanoo

  >Olisipa itselläkin jouluvalmistelut hyvällä mallilla mutta tuo joulufiilis on nyt kyllä vähän hakusessa…

 6. 9

  Esmeralda sanoo

  >Suveliina, Tsemppiä kiireeseen ja postitteluun!Minttunen, Minustakin tuntuu, että liian nopeaa menee tämä joulunalusaika. Vaikea kuvitella, että ensi viikolla jo juhlitaan joulua. Jospa se sinun piileskelevä joulufiilis löytyisi!kangastus, Kiitos! Kiva, kun tulit lueskelemaan. <3Anis, Kiitos!allidaalia, Kiva jos tykkäät kalenteristani!Merja K, Kerrankin näin, kaikki hyvissä ajoin valmiina. On niitäkin vuosia jolloin olen viimeisenä postituspäivänä klo 16:55 painanut lumipyryssä kohti postia… ;)Sisko, En ole itse tehnyt siipiä. Olen ostanut ne jostakin lastenvaate/sisustuskaupasta, mutta en muist mistä!Kiva, kun innostuit leipäohjeestani! Suosittelen kyllä kokeilemaan. 🙂 Ja Kiitos, Mukavia valmisteluja sinne sinullekin!-Heli- Kyllä se joulufiilis sieltä vielä löytyy, kun joulu lähestyy! Viimeistään aattona sitten… 🙂 Tsemppiä!

 7. 10

  Tuire sanoo

  >Kauniilta näyttää mustavalkoinenkin! Ihania kuvia Tallinnasta! Controvento on suosikkiravintolani siellä. 🙂 Voi miten hyvällä tolalla teidän joulu on. Täällä pukkaa pian joulustressi. Me haimme juuri postimerkit ja tänään niitä liimaillaan.

 8. 11

  sariw sanoo

  >Teillä on ihanan hyvällä mallilla joulun valmistelut : )Minun täytyy huomenna käväistä vielä ostamassa kortteja… ja loppuviikosta vähän lisää joulukangasta.Mustavalkoinen joulu on kaunis : )

 9. 12

  Esmeralda sanoo

  >Tuire, Minäkin tykkään Controventosta.Tällä kertaa kävimme Olde Hansassa, keskiaikaisessa tunnelmassa. Ylimmät kuvat ovat Olde Hansan kaupan sisäänkäynnistä. :)sariw, Tsemppiä joulukiireisiin!

 10. 13

  Lovviisa sanoo

  >Minäkin Oldessa niin monet herkut nauttinu…voiko siinä paljon enämpi Tallinnan keskustassa olla…mutta vain kesällä olen käynyt. Ihana tuo simppeli enkeli hyllyllä…ostitko sieltä?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *