12. luukku: DIY – Risutähdet

Lisää kuusenkoristeita.
Tälle vuodelle suunnittelin joulukuusta, jossa on tyylikkäästi paljon samanlaisia koristeita, eikä kovin montaa erilaista sorttia. Näyttäisi muuten tulevan aika monen sortin tähteä tänä vuonna. Yhdet koristeista on nämä risutähdet, ei mitään uutta ja mullistavaa, mutta kivalle ne silti näyttää!
Kuivuneita ja harmaantuneita risuja metsästä sidottuna hamppulangalla tähdeksi. Ihanan yksinkertaista ja luonnonläheistä.
Pääsisiköhän latvatähdeksi tällainen suurempi!? Pari isompaa tähteä onkin jossain kuvissani vilahtanut aiemmin jo, ovat olleet syksystä asti koristeena meillä.
Eilen käynnistynyt arvonta on yhä käynnissä! Hurjasti teitä on riittänyt osallistumaan arvontoihin.
Iloa alkaneeseen viikkoon! Ensi viikolla se onkin jo joulu.
Kommentit
 1. 1

  meanwhileinlongfield sanoo

  >Mä luulen, että meidän kuuseen tulee tänä vuonna vain kynttilät. Ihan oikeat kynttilät. Törmäsin eräässä blogissa kuuseen, jossa oli vain aidot kynttilät, ja kyseinen kuusi oli kaikeassa yksinkertaisuudessaan todella upea ja kaunis.

 2. 2

  Anonymous sanoo

  >Kiva idea. Ei olisi tullut mieleen tehdä risutähtiä pienempänä kuusenkoristeeksi.-Veera

 3. 3

  Esmeralda sanoo

  >meanwhileinlongfield, Aika huikea ajatus, oikeat kynttilät! Itse en uskalla vielä kuvitellakaan, mutta ehkä kun lapset on isoja. 😀 Tulee takuulla upea!Veera, Kiitos. Kuvittelisin, että sopivat kuuseen aika kivasti! Mutta sittenhän sen ensi viikolla näkee. 😀

 4. 5

  Lumo sanoo

  >Vieläkään ei tunnu, että joulu olisi lähellä, vaikka kuusikin kannettiin sisään ja koristeltiin eilen.Kuaniita koristeita.Meillä mennään joka vuosi samoilla perinteisillä koristeilla, joka joulu tulee ehkä yksi uutuus.

 5. 6

  Mari sanoo

  >Ihanat tähtöset! ♥Meillä joulu somistuu tänä vuonna noihin samoihin luonnonsävyihin, ehkä pikkiriikkinen ripaus kultaa tulee kaveriksi tuomaan juhlan tuntua 😉

 6. 7

  Tilda sanoo

  >Ihana Idea — tuota pitää kyllä koikeilla!!! Mainiota!Kauniiilta näyttää!T, Tilda

 7. 8

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Nonna! Uskoisin, että tulee aika kiva latvatähti!Lumo, Meilläkin on aikaisempina vuosina menty kaikilla niillä aiempina vuosina kertyneillä koristeilla, mutta nyt ajattelin kokeilla uutta! Joulufiilis on kyllä ulkona kaukana, kun tulee kaatamalla vettä, mutta sisällä meillä on ihan joulu. :)Mari, Meillä luonnonsävyjen ja mustavalkoisen lisäksi tulee ripaus hopeaa juhlistamaan! Kiitos. :)Tilda, kiva kun tykkäät ideasta! Kiitti.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *