12. luukku: Hempeää…

Askartelimme näin hempeitä koristeita isomman tyttäreni kanssa.
Yksinkertaisista materiaaleista syntyi suloiset koristeet.
Suurin osa koristeista menee pakettikorteiksi lahjoihin. Pari saattaa jäädä meidän joulukuuseen, ainakin joulupukkikoriste.
Liimasimme pienen kakkupaperin (kulkee myös leivospaperin nimellä) päälle netistä tulostamiani kuvia tai kiiltokuvia. Jouluntoivotukset on tulostettu helmiäispaperille. Ripustusnaruna on hopealankaa ja satiini- ja silkkinauhoja.
Tunnelmallista kolmatta adventtisunnuntaita!
Kommentit
 1. 2

  Miia sanoo

  >Ihania koristeita, juuri minun makuuni! 🙂 Tykkäisin, että jouluna olisi tuollaisia hempeämpiä sävyjä ja kuvioita. Ja sitten kuitenkin laitan kotiinkin sellaista perusselkeää punaista ja valkoista. Meillä ei toimi tulostin, joten haaveilen vain ihanien vintage-henkisten kuvien tulostamisesta askarteluja ym. varten. Mukavaa sunnuntaita!

 2. 3

  Amelia sanoo

  >Hempukat koristeet vetoavat minuun tänä jouluna -aivan ihania nämä ♥ Metsäsin pari viikkoa sitten noita pieniä kakkupapereita, enkä mistään löytäyt. Aloin jo epäillä itseäni onko niitä olemassakaan..Tunnelmaisaa 3. Adventtia!

 3. 5

  Merja K sanoo

  >Minäkin pidän kovasti noista koristeista. Olisipa ihana saada lahja, jossa tuollainen koriste :)Iloista kolmatta adventtia!

 4. 7

  sariw sanoo

  >Ihania !! Tuota ideaa täytyykin kokeilla… olen tässä miettinyt, mihin noita kiiltokuvia voisi käyttää. Nyt siis keksin : )

 5. 10

  sarppa sanoo

  >Voi miten ihana idea pakettikortiksi!<3 Ovat niin kauniita! Minä en koskaan keksi mitään!:)

 6. 11

  Sini sanoo

  >Niin kaunista! Olen kiinnittänyt vastaavia pakettien päälle koristeiksi. Juuri tällä viikolla lähti yksi sellainen maailmalle 🙂

 7. 17

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos teille kauniista viesteistänne!Ihana kuulla, että onnistun inspiroimaan ja antamaan ideoita! <3Amelia, Itse olen löytänyt näitä pieniä kakkupapereita Tiimarista. Minäkään en muualta löytänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *