1. Adventti. Käpykranssi

Ensimmäinen adventtisunnuntai saapui meillekin.
Tästä se joulun odotus varsinaisesti alkaa.
Joululahjat on vielä täysin hankkimatta. Ensi viikolla taitaa olla niiden aika!
Joko teillä on lahjat ostettuna, tehtynä, suunniteltuna vai vasta mietinnässä?
Itse olen aika pitkälle suunnitellut valmiiksi ostokset, joten pitäisi olla helppo homma tänä vuonna.
Ei meillä lahjoja paljoa ostella; omille lapsille parit paketit, mieheni kanssa toisillemme jokunen paketti, vanhemmille pienet lahjat ja kummilapsille toki lahjat. Lisäksi pari ystäväperhettä saa paketin.
Myös niitä ihmisiä muistetaan jouluna, joista on ollut aivan erityistä apua vuoden aikana.
Viikonlopun aikana kaiveltiin joulukoristeita esille lasten kanssa. Eipä niitä paljoa ole, lukuunottamatta kuusenkoristeita. Lisäksi ripusteltiin loputkin jouluvalot paikoilleen. Nyt ei tarvitse muita valaisimia sytyttää välttämättä lainkaan, kun valot riittää koko kodin tunnelmavalaistukseen.
Kävyistä tein joku tovi sitten kranssin. Laitoin sanomalehtipohjan päälle sisalta, jotta tyhjät raot käpyjen välissä ei häiritse Käytin kuumaliimaa käpyjen kiinnitykseen. Tämä kranssi päätyi lopulta vaakatasoon, kynttilälyhdyn ympärille.
Valokranssi keittiön ikkunassa. Ihanat talvimaisemat on ulos keittiössä puuhastellessa! <3

Ihanaa ensimmäistä adventtisunnuntaita jokaiseen kotiin!!

Kommentit
 1. 1

  -J- sanoo

  >Mulla lahjat on vasta mietinnässä! Kiireesti pitäis jo lähteä joululahjaostoksille.Nätti käpykranssi! Meillä kuusen käpyjä on nyt paljon pihmaalla, ku tuuli niin voimakkaasti. Mutta ei niistä oikeen voi mitään askarrella, paitsi kukka-asetelmiin ajattelin niitä kyllä käyttää.

 2. 2

  Johanna sanoo

  >Kauniita kuvia. Nuo talot ovat kyllä niin tunnelmallisia. Lahjat hankkimatta, ehkäpä ensi viikolla jaksaisi lähteä niitä shoppailemaan.

 3. 3

  Minttunen sanoo

  >Ihania kuvia.Tänään iski paniikki itselle,ei lahjan lahjaa ostettuna ja mies pitäisi lahjaostoksille saada kaveriksi :)sen tuntien se vain sanoo mikä kiire tässä on,kun jouluun on vielä monta viikkoa 🙂

 4. 5

  Miia sanoo

  >Meilläkin homma yllättävän hyvin hallussa joululahjojen suhteen. Ihania kuvia sinulla. Täytyykin kaivella oma käpykranssi joulukoristelaatikosta ja katsoa, josko sitäkin voisi käyttää "vaakatasossa", kiitos vinkistä. 🙂

 5. 6

  ANNAO sanoo

  >Kauniita kuvia :)Minun joululahja hankinnat ovat vielä aivan "vaiheessa".Mukavaa 1.adventtia sinne!

 6. 7

  Päm sanoo

  >Kaunis adventtikyntteikkö:) itse laiskana en ole sellaista saanut tehtyä :)Mukavaa 1.adventtia sinnekkin!

 7. 8

  Merja K sanoo

  >Ihania kuvia taas kerran 🙂 Ja tuo käpykranssi on tosi kiva!Lahjoja on jo hankittuna, ensi viikolla ajattelin aloittaa pakkaustalkootkin.Iloa alkavaan viikkosi!

 8. 9

  selma sanoo

  >Voih, kuinka kaunista teillä on! Ihania ideoita!Minustakin on ihanaa, kun on nuo jouluvalot niin ei tarvitse paljon muuta sytytellä. Tulee oikea tunnelma heti!Lahjoista on jo iso osa hankittu pitkin syksyä, kun sopiva on osunut tielle, mutta miehen ja omien lasten ja läheisten lasten lahjoja puuttuu vielä. Olen myös pyrkinyt ostamaan paljon palveluita, kun kaikilla tuntuu olevan jo paljon kaikkea tai sitten ovat niin tarkkoja etten uskalla ostaa. Palvelut ovat kyllä ilahduttaneet yleensä paljon. Onnea lahjan metsästykseen!

 9. 10

  Sanna-Pauliina sanoo

  >Ihanata sulla!Mulla lahjat tosi hakusessa 😀 Kummitytölle on tulossa pitsineuleella villapuku, siihen mukaan laitan jonkin kivan paidan ja kirjan.. muuten ei mitään hajua mitä hankin muilla sukulaisille… Oottelen veronpalaituksia ja meen sitten joululahjaostoksille…Josko sitä kaupassa tulis ideoita! 🙂

 10. 11

  Esmeralda sanoo

  >Onneksi moni muukin vasta suunnittelee joululahjojen hankintaa! :)-J- Kukka-asetelmien lisäksi kuusenkävyt voisi sopia kynttilämansetteihin. :)Johanna, Minäkin pidän taloista. Lapset halusivat hankkia yhden isille isänpäivälahjaksi ja toisen ostin itselleni. Minttunen, Meillä miehellä on samanlaiset ajatukset. Se herää joululahjojen hankintaan 22.12. illalla jos en aiemmin patista! ;)Sini, Kiitos kauniista viestistäsi!Miia, Toisinaan perinteisiä asioita voi käännellä ihan uuteen käyttöön!ANNAO, Kiitos!Päm, Kiitos sinulle viestistäsiMerja K, Kiitos kauniista sanoistasi! Minä ajattelin, että jos samaa vauhtia pakkaisin lahjat. Täytyy siis lähteä lahjapaperimetsästykseenkin. :)selma, Kiitos sinulle! Minä olen koittanut miettiä kestävämmin ja järkevämmin lahjojen hankintaa. Useampana vuonna olen ainakin osan kummilasten lahjoista valmistanut itse. Aikuisille annetaan usein pois kuluvia lahjoja, jotka ei jää nurkkiin pyörimään.Sanna-Pauliina, Kummityttösi lahja kuulostaa ihanalle! Kiitos viestistäsi!

 11. 12

  Sisko sanoo

  >Minä olen hankkinut pari pakettia ja muutama idea on, mitä vois hankkia lahjaksi. Ei meilläkään hankita paljon lahjoja, vain muutama kullekin. Niistäkin vähäisistä osaa nauttia sit enemmän 🙂 enkä muutenkaan halua opettaa lapsille, et joulua vietetään jahjojen kautta. Mukavampi antaa lahjoja pitkin vuotta, aina kun siltä tuntuu… Kauniita adventtikuvia!

 12. 13

  Paju sanoo

  >Ihanaa valkoista harmoniaa! Meillä on lahjat vielä osaksi hankkimatta. Kummilapsille on onneksi hommattu jo hyvissä ajoin.

 13. 16

  Esmeralda sanoo

  >Sisko, Sitä samaa minä olen koittanut lapsille opettaa; joulu on muutakin kuin lahjavuori. Vaikka itse ei montaa lahjaa laitetakaan, kertyyhän niitä sitten kuitenkin mummeilta ja kummeilta. Ja lapsia on koitettu opettaa antamaan itse lahjoja, kun sitä hyvää mieltä saa sitäkin kautta.Paju, Kiitos. Olipa kauniisti sanottu! :DS, Kiitos visiitistä!ANNAO, Suuret kiitokset päivänpaisteesta! Palailen tunnustukseen myöhemmin sitten. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *