Pääsiäismuffinit

Huomenta! 
Ja ihan alkuun iso kiitos, että mietitte meitä ehdokkaiksi Inspiration Blog Awardseihin ’Vuoden Herkullisin’-kategoriaan. Olette mielettömiä <3 äänestämään pääset TÄSTÄ. Yhteystietosi jättämällä osallistut myös arvontaan, missä voit voittaa liput samaiseen tapahtumaan! 🙂
Muistakaa kurkata myös muut mahtavat kategoriat ja huikeat ehdokkaat! Olemme mielettömässä seurassa!
Ja sitten näihin herkullisiin suklaamuffineihin… jotka ovat itse asiassa viime keväältä. Emme vain ehtineet julkaista niitä ennen pääsiäistä, joten tässä ne tulevat!

Pääsiäismuffinit (12 isoa/24 pientä);

100 g tummaa suklaata, palasina
½ dl tummaa kaakaojauhetta
2 dl kuumaa kahvia (jos et halua kahvin makua, voit käyttää kuumaa maitoa)
2 dl erikoisvehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
2 dl hienoa sokeria
½ dl sulaa voita
2 kananmunaa
1 tl vaniljauutetta


1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen. Vuoraa muffinipelti muffinivuoilla.
2. Mittaa kulhoon paloiteltu suklaa ja kaakaojauhe, Kaada kuuma kahvi niiden päälle ja anna sulaa. Laita jääkaappiin viilenemään n. 15 minuutiksi.
3. Sekoita yhteen jauhot, sokeri, ruokasooda ja leivinjauhe.
4. Ota suklaaseos jääkaapista ja lisää sen joukkoon kananmunat, voi ja vaniljauute. Sekoita.
5. Lisää jauhoseosta vähitellen joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Älä enempää ettei taikinaan muodostu sitkoa.
6. Jaa taikina tasaisesti vuokiin. Paista uunissa 15-20 min (minejä 10-15min). Jos muffinit jää vähän kosteiksi, se ei haittaa.

Värikäs tomusokerikuorrute;

2 dl tomusokeria
4 rkl vettä
+ haluamaasi väriainetta
+ pääsiäisrakeita
1. Sekoita tomusokeri ja vesi sekaisin. Kääntele seosta lusikalla, kunnes joukossa ei ole paakkuja.
2. Jaa seos muutamaan kulhoon ja värjää haluamillasi väreillä. Lusikoi jäähtyneiden muffinien pintaan ja koristele rakeilla tai strösseleillä.
Vähän värikkyyttä harmaaseen päivään! Nam!
-Dr.Sugar-
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *