After Eight Cookies

Heippa!
Ja nyt palataan bloggailun kanssa tasaiseen tahtiin, kun saimme vihdoin projektimme siihen pisteeseen, ettei se vie aikaa bloggaamiselta.

Meillä oli vieläkin joululta jäljellä suklaata, ja After Eightit heitimme meheviin suklaakekseihin, sisälle ja päälle. Ja lopputulos oli mahtava. Kekseistä tuli ihanan meheviä ja minttuisia.
Ohje 12-15kpl;
2½ dl erikoisvehnäjauhoja
1/4 tl suolaa
3/4 dl kaakaojauhetta
½ tl ruokasoodaa
1,2 dl margariinia
1,2 dl fariinisokeria
3/4 dl sokeria
1 kananmuna
½ tl vaniljauutetta
100 g suklaarouhetta
After Eight rasia (pieni)
1.Lämmitä uuni 190 asteeseen. Leikkaa n. puolet After eigteistä neljään osaan.
2. Vatkaa margariini ja sokerit pehmeäksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon kananmuna.
3.Sekoita toisessa kulhossa keskenään jauhot, kaakao, suola ja sooda. Lisää nämä voi-sokeriseokseen. Sekoita vielä vaniljauute massan joukkoon. Lisää lopuksi joukkoon suklaarouhe, kääntele joukkoon.
4. Muotoile pingispallon kokoisia palloja ja piilota taikinan sisälle leikkaamasi 4 pientä After eight palaa, sulje pallot kunnolla ettei suklaa “valu” ulos pellille (muista jättää välit, keksit leviää hiukan). Paista n. 9-11 minuuttia uunin tehosta riippuen. Keksien kuuluu jäädä sisältä mehukkaiksi.
5. Paiston jälkeen aseta jokaisen keksin päälle kokonainen After Eight palanen ja anna keksien jäähtyä ritilällä.

Yleensä keksit ovat parhaimmillaan vähän viilentyneinä, mutta nämä keksit olivat herkullisia heti uunista ulos päästessään ja muutama katosikin heti parempiin suihin! 🙂
Haastamme kokeilemaan!
Dr.Sugar-
Kommentit (10)
  1. Ai terve, siinä on herkun näköiset coociet!

    1. Kiitos! Kannattaa kokeilla, sulaa suussa 😉

  2. Moikka! Koska teidän kirjanne julkaistaan :)? Huomasin, että sitä ei vielä voinut Adlibrikselta tilata, eikä julkaisukuukautta siinä mainittu.
    t. Nelliina 🙂

    1. Mitämitä, onko teiltä tulossa kirja?:D Onks siitä täällä mitään mainittu vai onko mulla menny se vaan ohi?:D

    2. Moikka! Kyllä, meiltä tulee kirja, jee! Tarkempaa julkasuaikaa emme vielä uskalla paljastaa, mutta kevään aikana 🙂 Ilmoitamme erillisellä postauksella myöhemmin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *