Jellybelly Cupcakes

Moikkamoi! 🙂
Lauantain iloksi päätimme tehdä jotain pirteää ja nämä pastelliset cupcaket sopivat siihen mahtavasti!
Olemme olleet yhteistyössä ihanan Karkkikauppa Sweetheartin kanssa ja nämä mahtavat jellybelly-karkit ovat sieltä myös peräisin! Kiitoksia vielä Sweetheartin ihanalle omistajalle Mariannelle! 🙂
Cupcakejen pohjana toimi tällä kertaa perus vaniljamuffinit. Kuorrutteena oli ihana tuorejuusto-kuorrute mihin saatte nyt ohjeen!
Ohje;
 ½ dl voita
110 g tuorejuustoa
1 tl vaniljasokeria
5 dl tomusokeria
1-3 tl kermaa/maitoa
1. Vatkaa voi käsivatkaimella sileäksi.
2. Lisää joukkoon tuorejuusto ja vatkaa kunnes ne ovat sekoittuneet toisiinsa.
3. Lisää vanilja- ja tomusokeri mukaan ja vatkaa hiljaisella teholla kunnes tomusokeri ei enää pöllyä. Tämän jälkeen vatkaa hetki nopealla, kunnes kuorrute on tasaista ja kuohkeaa.
4. Lisää vielä joukkoon kermaa ja sekoita n. minuutin ajan.
5. Käytä heti tai laita jääkaappiin kunnes tarvitset kuorrutetta!
Meidän jellybelly makunamme toimi tällä kertaa; Mansikka-Juustokakku, Vihreä Tee & Bubblegum! Nam!

Ihanaa lauantain jatkoa kaikille! Me mennään huomenna maistelemaan ravintolapäivän antimia! 🙂
-Dr.Sugar-
Kommentit (4)
  1. Upeat värit!

  2. Onpas hauskan näköisiä! Ja mielenkiintoisen kuuloisia nuo jellybelly-maut 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *