Uudet maalisävyt 2016 Farrow & Ball

Inchyra Blue Farrow and Ball new colours 2016

Legendaarinen brittiläinen maalibrändi Farrow & Ball julkaisi tänään yhdeksän uutta värisävyä huolella editoituun sävykokoelmaansa. Kuten aina, värit ovat saaneet vaikutteita menneistä ajoista ja ovat hyvin moniuloitteisia sekä hienostuneita. Mukana on muun muassa petrooliin taittavaa upeaa murrettua tummaa sinistä, murrettuja valkoisen sekä harmaan sävyjä, vihreää, pölyistä roosaa ja tyylikästä modernia suklaan ruskeaa. Linjassa siis suurelta osalta sisustusmaailmassa pinnalla olevien tai nousussa olevien sävyjen kanssa. Oheiset kuvat suosikkejani, jo ihan tunnelmankin puolesta, tänään julkaistuista materiaaleista ylhäältä alkaen Inchyra BlueDrop Cloth ja Peignoir.

DropCloth Farrow and Ball new colours 2016

Farrow & Ball’in maalien pitkän linjan käyttäjänä olin innoissani päästessäni tutustumaan sävyihin jo hieman etukäteen saadessani muuan viikko sitten mieluisan paketin Atmosferasta. Paketista paljastui uusien sävyjen pressimateriaalit, mihin myös todella oli panostettu. Laatikon sisäpuolen kuosi on maalattu käyttäen jokaista yhdeksää uutta sävyä ja mukana tuli esitteiden sekä uusien maaliviuhkojen lisäksi uusilla sävyillä maalattu puinen kirjekuoriteline. Maaleihin saa ihan erilaisen kontaktin kun niitä katsoo maalatulta puupinnalta tietokoneen näyttöön tai printtiin verrattuna.

Jouduin tietysti varjelemaan salaisuutta uusista sävyistä tähän lanseerauspäivään asti, mitä onkin vietetty suurin menoin merkin showroomeilla ympäri maailmaa ja webcastien välityksellä. Kannattaa kurkata Farrow & Ball’in nettisivut, huikealla tavalla on lanseeraus tehty kuva- ja videomateriaaleineen. Vai mitä mieltä olette näistä eläimistä?  Aikamoinen show uusien maalisävyjen kunniaksi!

Peignoir Farrow and Ball new colours 2016

Farrow & Ball’in maalien ollessa todella pigmenttipitoisia ja sekoitusten monivivahteisia, sävyvaikutelma on ihan eri valaistuksesta ja ympäröivistä sävyistä riippuen. Esimerkiksi alemman itse ottamani kuvan väriviuhkassa Inchyra Blue näyttää hyvin paljon vaaleammalta ja sinisemmältä kirkkaassa valossa verrattuna ensimmäisen kuvaan hämyiseen tunnelmaan verrattuna, jossa sävy vihertää enemmän. Viuhkasta kuvassa esillä myös suosikkeihini kuuluvat kaunis harmahtavan murrettu vaalea vihertävä Cromarty, joka on saanut vaikutteita merisumusta ja mutainen keskiharmaa Worsted, jossa on samaa tunnelmaa kuin meidän makuuhuoneen seinän tummassa myyränharmaassa sävyssä Mole’s Breath.

Innostaako teitä kodin sisustaminen maalisävyjen avulla? Mitkä sävyt viehättävät nyt eniten?

F&B maalit petrol tumma sininen Farrow & Ball New colors 2016 coffee table diary

Farrow & Ball launched their nine new paint colors today as addition to their carefully edited narrow color range. The hues are in line with current and rising interior design trends, though the inspiration is taken from the past as usual to this traditional paint company. Here are some of my favorite pictures from the press materials, from top to bottom Inchyra BlueDrop Cloth and Peignoir. Other favorite colors include beautiful Cromarty inspired by mist from the sea, and muddy mid gray Worsted, which is similar to darker Mole’s Breath we have in our bedroom.

It was exciting to get a peek into the colors in advance as I was lucky to receive a press package a few weeks ago, but had to keep the secret until the official launch today. Lots of really inspirational material about these gorgeous new hues can be found from Farrow & Ball’s website, which I warmly recommend to view.

Pictures 1-3 Farrow & Ball

 

Kommentit
 1. 1

  Kirppu sanoo

  Voihan Farrow&Ball <3 nyt on ihan pakko kertoa, että päädyin blogiisi aikanaan ensimmäisen kerran, kun pohdin uuden kotimme värimaailmaa. Jo edellisen kotimme seinät olivat F&B:tä, ja kun hajoilin uuden kodin sävyjen kanssa (mikä valinnan vaikeus!), google löysi blogisi. Siitä tuli kertaheitolla yksi suosikeistani -kiitos siis ihanasta blogista 🙂 pähkin muuten makuuhuoneen seinän sävyjä pitkään, ja joka toinen päivä oli tulossa purbeck stonea ja joka toinen päivä mole's breathia. Kiitos Sinun (ja Atmosferan Marian!) päädyin Mole's breathiin, enkä ole katunut. Tuo Worsted taitaa olla juuri se puuttuva välisävy, jonka olisin valinnut, jos se silloin olisi ollut tarjolla. Melkein tekisi mieli testata väri ja laittaa jokin huone uusiksi – tosin mies ei ehkä kestäisi nähdä yhtään farrow&ballin purkkia pariin vuoteen! 😀

  • 1.1

   coffeetablediary sanoo

   Voi että, oli niin mukavaa lukea kommenttisi! Kiitos Kirppu! <3 Huippua kun olet löytänyt tänne ja saanut inspiraatiota, sekä mahtava kuulla, että mieluisat sävyt lopulta löytyivät kotiisi. Kuulostaa hyviltä valinnoilta! Minulla on usein ihan sama tunne, että tekisi mieli laittaa uusiksi ihan vaan sen takia, kun niin monet sävyt ihastuttaa ja tietää tunnelman muuttuvan paljon uuden sävyn myötä, niin mieluisia kuin nykyisetkin ovatkin. Näihin maaleihin vaan jää koukkuun kun on kerran antanut pikkusormen… Onneksi seinien maalaus on suht helppo tapa sisustaa, tai ainakin uusiminen on helppoa kalusteiden vaihtamiseen verrattuna, vaikka onhan siinäkin toki oma vaivansa. Miehelläni taitaa myös olla mitta täynnä toistaiseksi maalausprojekteistani. Mukava saada samanhenkinen lukija blogiin! 🙂

 2. 2

  sanoo

  Aiiivan upeita sävyjä! Kaunis utuinen vaalea roosa ja ihana vihreä. Mahtavaa blogi, jossa on väriä. Olen niin kyllästynyt pelkkään valkoiseen, aion saada inspiraatiota omaan kotiini, jossa tällä hetkellä makuuhuoneessa syvä luumunvärinen seinä(alunperin aikeissa oli juuri utuinen roosa mutta valinta osui tummaan), olohuoneessa yksi oranssi liki 6m korkea seinä ja samakorkuinen merensiniharmaa. Oranssiin olen etsinyt parempaa enemmän murrettua okranväristä sävyä, siinä onnistumatta…vierash/musiikkihuoneessa on suklaanruskea seinä 🙂 Hauskaa seurata blogiasi, jossa en aiemmin ole vieraillutkaan. Palataan…

  • 2.1

   coffeetablediary sanoo

   Ihana kun innostuit! Nuo värit on mielettömiä kyllä, niin spesiaaleja. Wau, millaisia värejä teiltä löytyy – nostan hattua kun rohkeutta riittää! Joskus seinien maalaus tuntuu vähän turhankin vakavalta puuhalta, vaikkei sitä todellakaan ole ja kuinka helppo on muuttaa sävyä kun siltä tuntuu. Valkoiset seinät näyttää monessa paikassa hyvälle, muttei ole meidän oman kodin juttu, sen olen todennut ja innostun usein kun näen sävytettyjä seiniä hienoihin sisustuksiin yhdistettynä. Väri voi tehdä niin paljon. Tervetuloa lukemaan jatkossakin ja mukavaa viikon jatkoa sinulle Vipsu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *