Terassin lepotuolit

Fiam Fiesta Soft beige terassi Coffee Table diary

Terassi alkoi tuntua terassilta vasta, kun sen sisustus täydentyi kauan odotetuilla lepotuoleilla. Tuolit ovat jo klassikoiksi muodostuneet italialaisen Fiamin kevyet kokoontaitettavat kansituolit mallia Fiesta Soft. Tuolia saa eri väreissä, joista valitsimme beigen. Väri on mielestäni ennemminkin kitin tai hiekan sävyinen, eikä lainkaan beigemäisen kellertävä. Sävy sopii hyvin siperian lehtikuusen pariksi ja terassin sisustuksen väripalettiin. Tuolit painavat vain 3,5 kiloa kappale, eli ei juuri mitään. Niinpä niitä on näppärä siirrellä pitkin terassia aurinkoon, varjoon tai katoksen alle jos niin haluaa.

Fiam Fiesta Soft beige terassi Coffee Table diary

Täytyy todeta, että en ole tainnut istua toisessa yhtä mukavassa kansituolissa kuin Fiam Fiesta Soft. Istuimen saa säädettyä eri asentoihin ja irroitettavan pehmusteen ansiosta tuoli on todella pehmeä. Myöskin hinta on mielestäni vähintäänkin kohtuullinen, alle kaksi sataa per tuoli, mikä on aika vähän design-tuolista. Näihin aikoihin voi tehdä myös hyviä löytöjä, kuten itse tein löytäessäni tuolit mukavalla -30% alennuksella.

Oiva tuoli designin ja toiminnallisuuksien puolesta terassilla hengailuun vaikka lehden tai kirjan kera. Voin todella lämpimästi suositella, jos lepotuolien hankinta on mielessä!

Our Fiam Fiesta Soft -chairs in beige was the perfect choice for the deck chairs to our patio. Light weight and super soft in addition to modern classic design and affordable price, everything I could hope for!

Kommentit
 1. 1

  Liisa sanoo

  Ihana paikka ja tuolit! Tuohon voisin kyllä istahtaa lukemaan
  jotain ihanaa sisustuslehteä ja siemailemaan lasin Proseccoa!

  • 1.1

   coffeetablediary sanoo

   Kiitos Liisa! Nuo tuolit taitavat olla tehty juuri sisustuslehdet + kupliva yhdistemälle <3

  • 2.1

   coffeetablediary sanoo

   No niinpä! Harmi vaan kun arjessa ei tunnu ehtivän sellaiseen. Taisin juuri inspiroitua ottamaan ideasi loppukesän tavoitteeksi joku aurinkoinen aamu. Aurinkoista loppukesää Anu! 🙂

 2. 3

  sanoo

  Ihanat!! Lepotuoleissa olen ihmetellyt tosi kulmikkaita muotoja, harva näyttää oikeasti mukavalta mutta en haluaisi mitään peruskirjavaa badenbadeniakaan hankkia.. Kiitos siis vinkistä, pitää alkaa googlaamaan näitä! Olisitko vinkannut mistä ostit?

  • 3.1

   coffeetablediary sanoo

   Moikka Katri! Kiva kuulla, että tuolivinkistä oli hyötyä! Mukavuus on badendanin luokkaa, mutta ilman kompromissiä ulkonäen osalta 😀 Tuolini hankin Pihano.fi -verkkokaupasta, super hyvä palvelu ja nopea toimitus – lämmin suositus!

 3. 4

  sanoo

  Ihanat tuolit kyllä! Juuri jotain tuollaista kevyempää ratkaisua olisin myös itse vailla. Hieman hankala siirrellä noita 30 kilon aurinkotuoleja 🙂

  • 4.1

   coffeetablediary sanoo

   Huhhuh, 30 kilon tuolisi ovat varmasti upeat, mutta ajatuskin niiden siirtelystä nostaa hikipisarat otsalleni. 😀 Kiva jos tykkäät ja löysit ehkäpä idean kevyemmille vaihtoehdoille! Tällaiset näppäräthän löytää helposti paikan, vaikka rannalle lähtiessä auton takakontista 😀

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *