Talvista tunnelmointia + Arvonta

arvonta-havis-coffee-table-diary

Kaupallinen yhteistyö: Havi’s

Lumen myötä ajatukseni siirtyivät kertaheitolla talveen ja lähestyvään juhlasesonkiin. Ulkona on mielettömän kaunista ja koti raikastui lumen heijastamasta valosta. Aina hämärän tullessa sytytän kynttilöitä tunnelmaa tuomaan, eikä pimeys tunnu lainkaan niin raskaalta. Vaikka kotonamme poltetaan kynttilöitä kesät talvet, pääsevät ne ihan eri tavalla oikeuksiinsa kaamoksen keskellä. Myös villasukat on kaivettu käyttöön, glögikausi aloitettu ja ensimmäiset tähtitortut leivottu. Eletään kotihiiren kulta-aikaa.

arvonta-havis-coffee-table-diary

Valoa kotiimme on tuonut viime päivinä erityisen paljon kuvien hurmaava kynttiläjoukko. Suomalainen Havi on tuonut tänä syksynä markkinoille uuden tuotemerkin HAVI’S, jonka valikoimista kynttilät ovat. Keväällä valikoima laajenee sisustustuotteisiin ja tähtäin on kotimaan lisäksi ulkomailla. Sarjan suosikkeihini kuuluvat kuvissa näkyy hienostunut ruutukuvioinen valkoinen pöytäkynttilä, sekä lempeän sävyinen Pallo-kynttilä. Kummastakin riittää poltettavaa pitkäksi aikaa. Niin ikään sarjassa on somia vekitettyjä pallokynttilöitä esimerkiksi herkässä ruusukvartsin sävyssä. Kynttilöiden sävyt ovat onnistuneita muutenkin – löytyy harmaata, kuparia, hopeaa ja valkoista.

Lisäksi HAVI’S tekee tuoksukynttilöitä, kuten tuikkukipossani palava Smoky Patchouli, sekä kannellinen sievässä peltirasiassa oleva sympaattinen ja raikas Traveller’s candle. Sen voi helposti nimensä mukaan ottaa matkalle mukaan. Kiva idea mielestäni!

ensilumi-blogiarvonta-havis-coffee-table-diary

Kynttiläni asetin tällä kertaa pellavaiselle kaitaliinalle kirppikseltä löytämiini lasiastioihin ja messinkiseen kynttilänjalkaan sekä lampaantaljat tuoleja lämmittämään. Syntyi rauhoittava talvinen sävymaailma, joka heijastuu myös lumen alle jääneestä maksaruohosta. Tuollaisia vanhoja astioita ja kynttilänjalkoja löytää muuten helposti eurolla parilla Kierrätyskeskuksesta. Kauniita ja rentoja, sekä niin paljon sielukkaampia kuin kauppojen edulliset vaihtoehdot. Vintage-puristelasilautaset (tai tuhkakupit) ovat oivia myös palasaippuan alustaksi tai käytössä olevien korujen säilytykseen.

Tähtitortut nautimme tällä kertaa valko-kultaisella kuosilla koristellun HAVI’S Fasetti-servietin kera, jonka kuvio toistaa kauniisti tähtitortun muotoa. Nätit paperiservietit ja palava kynttilä tekevät hetkestä kuin hetkestä vähän erityisemmän. Pienellä panostuksella, ilman stressiä.

arvonta-havis-coffee-table-diary

HAVI’S-tuotemerkin designista vastaavat suunnittelijat Elsa Vilen ja Nora Hellberg, jotka ovat myös ihastuttavan Proloque-myymälän takana (sieltä löytää muuten erityisimmät joulukuusenkoristeet). HAVI’S pakkaukset ovatkin poikkeuksellisen tyylikkäät ja menneisiin aikoihin viittaa niissä näkyvä Havin perustamisvuosi 1829. Niinpä kynttilöitä sujauttaa hyvin mielellään myös talvisiin lahjapaketteihin vaikkapa sisustamisesta pitävällä ystävälle. HAVI’S-tuotteita löytyy muun muassa K-Citymarketeista ja Sokos-tavarataloista.

Talvista kattaus- ja sisustusinspiraatiota etsivän kannattaa muuten suunnata merkin nettisivuille ja Instaan. Kampanjakuvissa ja videossa on erityisen herkän kaunis ja seesteinen tunnelma herkullisine vintage-henkisine yksityiskohtineen! Talvista silmänruokaa parhaimmillaan.

arvonta-havis-coffee-table-diary

HAVI’S Arvonta

Ilokseni saan arpoa myös yhdelle teistä HAVI’S-tuotepaketin (arvo 35 eur) kaamosta valaisemaan. Osallistumaan pääset seuraamalla Coffee Table Diary -blogia Facebookissa tai Instagramissa @coffeetablediary, sekä kommentoimalla tätä postausta, joko Facebookissa, alla kommenttiboxissa tai Instassa. Arvonta päättyy sunnuntaina 20.11.2016, jonka jälkeen palkinto postitetaan onnekkaalle voittajalle (vain osoite Suomessa) hänet tavoitettuani eli jätäthän mieluusti sähköpostiosoitteesi.

Onnea arvontaan ja talvisia terveisiä näistä tunnelmista!

HAVI’S is a new brand from Finland consisting of a range of elegant candles and napkins. In addition, interior decoration products will be introduced next spring. HAVI’S takes inspiration from the olden days and packing states year 1829, in which the company Havi behind the brand was established. 

Kommentit
 1. 1

  Satu sanoo

  Ihania uutuuksia Havilta! Ja todella ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä tyylikäs pöytäkynttilä! Wau!
  Mukana arvonnassa!

 2. 3

  Anna Brander sanoo

  Ihana arvonta, tälläkin hetkellä mantelin tuoksuiset kynttilät palamassa! Mukana siis! 🙂

 3. 8

  Terhi sanoo

  Todella tervetullut uutuus, kauniin yksinkertaisia. Arvonnassa mukana tietenkin.

 4. 15

  Saanu sanoo

  Kauniita hillittyjä sävyjä ja ihanan raikas ja rauhallinen tunnelma. Myös mun suosikkini on ruutukuvioinen pöytäkynttilä, josta valo kuultaa kauniisti läpi – aivan ihana! Kävin juuri itsekin kalastelemassa erilaisia lasikippoja ja tuikkukuppeja kirpputorilta, mutta mukaani lähtikin Oiva Toikan juomalasit. Aina löytyy juuri se, mitä ei etsi – niitä en raaski kynttiläkipoiksi asettaa 🙂

 5. 16

  Natalia sanoo

  Ihastelinkin näitä kynttilöitä jo kaupassa. Ovat tunnelmallisia. Mukana arvonnassa.

 6. 18

  Mirella sanoo

  Kotona ollessa aina jossain palaa kynttilä. Kynttilävarastoon täydennystä aina niin upeista Havin tuotteista, ehdottomasti mukana arvonnassa. =)

  • 19.1

   Emma sanoo

   Havi’s on Havin merkki, mutta Havi’s merkin takana olevat kynttilät eivät ole Suomessa valmistettuja, joten laatu on myös eri.

 7. 20

  Peppi sanoo

  Mukaan ihanien kynttilöiden arvontaan, tuoksukynttilät ovat mauste aina ja mikään ei voita kynttilänvalon tunnelmaa.

 8. 22

  Henna28 sanoo

  Ihania! Havi on paras merkki. Mukana arvonnassa ehdottomasti, hyvää marraskuuta.

 9. 25

  Virpi Valkeinen sanoo

  Oh miten kaunis yhdistelmä! Rauhoittaa jo kuvankin välityksellä…tunnelmallista!

 10. 33

  marjo66 sanoo

  ruutukuvio kynttilässä kiva idea, ei niin tylsä kuin tavalliset kynttilät on

 11. 36

  Saija Ahola sanoo

  Mukana ehdottomasti arvonnassa. 🙂 Seuraan sekä facessa että instassa. 🙂

 12. 38

  Eeva sanoo

  Ihana blogi sinulla, samoin fb-sivujasi seuraan. Arvonnassa olen mukana tietenkin! Mukavaa ja tunnelmallista joulun odotusta!

 13. 39

  Tuula sanoo

  ihana palkinto näin joulun alla kun kynttilöitä tulee poltettua todella paljon. havilla on ihani uutuksia joita on kyllä pakko ostaa muutamia jouluksi..itselle sekä lahjoiksi. arvonnassa mukana..

 14. 41

  Inkeri sanoo

  Ihanan rauhallinen tunnelma. Tyylikkäitä kynttilöitä arkeen ja juhlaan.
  Mukana arvonnassa.

 15. 42

  Luissara sanoo

  Kynttilät aina tervetulleita . Kynttilöitä kuluu juuri tähän aikaan , joten kyl kelpais. Mukana 🙂

 16. 43

  sanna sanoo

  Ihania tuotteita! Olenkin näitä ihastellut instassa! Kyntyilöitä kuluu ivitin joten ehdottomasti mukana 🙂

 17. 45

  leena sanoo

  Nää Havin tuotteet on kyllä niin kauniita ja ihania <3
  Juhlallisia ja niin jouluisia.

 18. 46

  Seija Suihko sanoo

  Kynttilät ovat meillä ympäri vuoden ilona. Ja nämä Havin kynttilät mun lempareita.

 19. 47

  Tarja Hilden sanoo

  Meillä kynttilöitä kuluu näin pimeän aikaan ja pianhan on joulu. Havin kynttilät ovat parhaita ja kuvista leviää lämpö tänne meille asti! Mukana kisassa,koska kynttilöitä ei ole koskaan liikaa!

 20. 48

  Riitta Hartikainen sanoo

  Kynttilät ovat aina tervetulleita. Tuovat ihanan tunnelman lämmöllään.

 21. 52

  maria johansson sanoo

  Siis olen TODELLA kynttiläfriikki…en ole edes uskaltanut laskea paljonko rahaa menee talvella kynttilöihin ja nimenomaan tuoksukynttilöihin, tai aloitanhan jo heti alkusyksystä niitä polttelemaan 🙂

 22. 54

  SirpaH sanoo

  Ihania tunnelmakuvia 🙂 Mielellään mukana arvonnassa:)
  Aloin seuraamaan sekä FB:ssä että instassa!

 23. 57

  tarjahelena sanoo

  Kauniita, elegantteja kynttilöitä -ottaisin mieluusti omaan kotini. Ja tähtiservetin taidan hankkia jouluksi.

 24. 59

  Mirva Belov sanoo

  Rakastan kynttilöitä ja niiden tuomaa tunnelmaa. Polttaisin kynttilöitä vaikka läpi vuoden, mutta mieheni toppuuttelee niiden kanssa. Havi´s kynttilät ovat kauniita ja ihanan tuoksuisia 🙂

 25. 60

  Liisa sanoo

  Ihana valkoinen pöytäkynttilä,sopii kauniisti tuohon
  lasiastiaan. Mukana arvonnassa!

 26. 61

  sari sanoo

  aivan ihania kynttilöitä, niitä ei ole koskaan liikaa, olen kynttilöiden suurkuluttaja, niin kesällä kun talvellakin, aina jossain palaa kynttilä.

 27. 64

  Jaana sanoo

  Ihastuttava kynttilä,tarvitsenkin kynttilöitä pian lisää sillä minulla on joka ilta kynttilöitä sytytettynä niin sisätiloissa kun lyhdyissäkin

 28. 66

  Tuire sanoo

  Rakastan kynttilöitä ja poltankin niitä aina. Talvisin sisällä ja ulkona, kesäisin lyhdyissä pihalla ja tuikkukupeissa ja purnukoista terassilla. Kynttilät tekevät arjestakin juhlaa ja on ihana iltaisin rauhoittua kynttilän loisteessa. Mukana mahtavassa arvonnassa. Odotan innolla mitä kaikkea upeaa Havi’s perheeseen vielä tuleekaan.

 29. 68

  leila sanoo

  Polttelen näin syksyisin paljon kynttilöitä, tuo ihanaa valoa ja rauhoittaa mukavasti. Tosi hieno arvonta. Hyvää ja kynttilän valoista joulun odotusta.

 30. 73

  Elise H. sanoo

  Mukana arvonnassa, seurailen Facebookissa.
  Tuo valkoinen kynttilä on aivan ihana 🙂

 31. 74

  Sofia sanoo

  Tuo kynttilä kuvastaa jotenkin kauniilla tavalla sinua!
  Elegantti ja lämmin <3
  Voi, kynttilämeri ja lämmin viltti <3 ei todella ole voittanutta <3

 32. 75

  Eila sanoo

  Kyllä tämä vuoden aika maaliskuulle saakka saa Havi hoitaa aivan upeita uuttuuksia ja tuttuja tuotteita monelta vuodelta 🙂

 33. 82

  Sanna sanoo

  Havi’s kynttilöistä vekkipallokynttilä on jo osunut kaupassa silmään – on aivan ihana! Mukana arvonnassa.

 34. 87

  Hanna sanoo

  Kyllä kynttilät tuovat tunnelmaa niin sisätiloissa, kuin ulkona. Ihana kun syksyn pimeyden keskeltä pilkahtelee valoa. Mukana arvonnassa 🙂

 35. 117

  Tickler sanoo

  Upeita uudistuksia kotimaiselta ja erittäin laadukkaalta yritykseltä. Kiitos ja hyviä tulia tulevaisuudessakin Havi!

 36. 121

  klaara sanoo

  Ihania uutuuksia Havilta. Meiltä kuluu paljon kynttilöitä, sillä poltan niitä jo syyskuusta lähtien.
  Mukana arvonnassa

 37. 129

  Sanna sanoo

  Ihanat kynttilät ja erittäin kauniit kuvat ja servetit kynttilöitä poltetaan ihan joka ilta meillä joten ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

 38. 131

  lentoemo sanoo

  Kynttilät ovat kivasti uudistuneet viime vuosina, tänäkin vuonna uutuuksissa vaikka mitä kivaa. Ja Havin kynttilöissä vielä laatukin kunnossa. Mukana arvonnassa siis ehdottomasti,

 39. 135

  Riikka sanoo

  Täälläkin yksi kynttilöiden kuluttaja, ihania tunnelman luoja. Mukana siis arvonnassa

 40. 136

  Kerttuli sanoo

  Havilla on hyvä sydän ja tyylikäs ulkomuoto. Peukut pystyssä odottelen jospa onni suosisi

 41. 151

  Kira H sanoo

  Empä tiennytkään, että Havi lähtee uudistumaan näin, aika hauskaa! Olen kyllä tosi kiinnostunut tästä uudistuksesta, joten ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂

 42. 154

  Leenukkaz sanoo

  Kynttilöillä saa aina rauhallisen tunnelman. Käytän kynttilöitä ympäri vuoden kattauksia piristämään. Eri muotoisilla ja värisillä kynttilöillä saa muutettua tunnelmaa paljon.
  Ruutukuvioinen valkoinen kynttilä on herkän oloinen, sopii monenlaiseen, niin juhlaan kuin arkeen.
  Mukana arvonnassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *