Uudessa kodissa! Meilläkotona.fi

Meillakotona.fi intro coffee table diary blogi

Heippa vaan ihka uudesta osoitteesta! Blogimuutto on onnellisesti takana ja uusiin nurkkiin totutellaan innosta soikeana sekä samalla pikkuisen ymmyrkäisenä.  Vaikka pientä hiomista vielä on, fiilis ei voisi olla parempi. Tästä se lähtee! Vaikka toivon toki siellä ruudun takana olevan monia vanhoja lukijoita, toivottavasti myös muutamia uusia ystäviä on eksynyt vierailulle, joten pieni esittely lienee paikallaan. Tervetuloa lämpimästi jokainen!

Täällä kirjoittaa kolmekymppinen Giselda. Olen intohimoinen sisustaja, jonka rakas harrastus on viime vuosina muuttunut hiljalleen unelmatyöksi sisustussuunnittelijana. Alun perin olen kauppatieteilijä ja osa viikosta kuluu edelleen liiketoiminnan kehityshankkeissa vietettyäni juuri 1,5 vuotta kotona pienen tyttäreni kanssa. Vuosi sitten toteutin kaksi pitkäaikaista haavettani, perustin blogini Coffee Table Diary sekä oman yritykseni. Enpä olisi uskonut millaiseen seikkailuun pääsisin! Viime kesästä muuttoon asti ehdin olla Indiedays Inspiration -blogiverkostossa ja ehdinpä pokata iloisena yllätyksenä vuoden inspiroivimman sisustusblogin 3. palkinnon syksyllä Indiedays Blog Awards -gaalassa. Ihanaa aloittaa nyt uusi vaihe täällä hienolla meilläkotona.fi -sivustolla ja sen myötä samalla Avotakka-lehden bloggaajana.

Perheeseeni kuuluu myös kaksi söpöä poikaa, eli aviomies ja espanjanvesikoira Pluto, joista karvaisempi toimii usein mallipoikana valokuvissani. Kotimme on 50-luvulla rakennettu omakotitalo, joka koki suuren muodonmuutoksen pari vuotta sitten. Puutarhassa riittää projekteja vuosikymmeneksi ainakin ja uusia sisustusprojekteja aloitan kotona inspiraation iskiessä – usein jo ennen kuin edellistä on saatu valmiiksi.

Meillakotona intro2 coffee table diary

Nautin suuresti saadessani toteuttaa luovuuttani eri tavoin blogini välityksellä. Rakastan saada kirjoittaa sisustamisesta ja inspiraation kohteista, valokuvata, stailata, suunnitella sisustuksia asiakkailleni, viilata oman kodin sisustusta ja jakaa tuotoksiani samanhenkisten ihmisten kanssa. Esteetikkona vaalin blogiani pakopaikkana arjen kaaokselta keskittyen kauneuteen eri olomuodoissa ja niihin kulmiin kotona, jotka kulloinkin ovat kuvauskelpoisia. Ilahdun aina kovasti saadessani kommentteja ja tutustuessani siten teihin siellä ruudun takana. Vuorovaikutus kanssanne onkin parhaita asioita bloggaamisessa.

Minkälaisia juttuja täällä on luvassa? Linja tulee pysymään kutakuinkin samana kuin tähänkin asti vaikka osoite onkin uusi. Oman kodin muuttuva sisustus toimii useimmiten kuvauskohteena. Lisäksi jaan tietoa mielestäni kiinnostavista sisustustuotteista, sisustusvinkkejä, inspiraatiokuvia ja mitä milloinkin. Toisinaan vilkaistaan myös lifestyle-puolelle eli siirrytään hetkeksi ihastuttavien tyyli-, matka- ja ruokajuttujen pariin sekä liipataan myös arkista elämää, blogin pääpainon ollessa silti sisustamisessa.

Ihan lähiaikoina tulossa juttua ainakin tyttäreni Ikean leikkikeittiön tuunatusta ilmeestä, yksi upea arvonta, sekä poimintoja tämän vuoden kiinnostavimmista sisustustrendeistä. Kevään aikana käyn tuoksuttelemassa tuulia niin Tukholman kuin Milanonkin sisustusmessuilla, joten niistäkin raporttia teille luvassa. Päivän pidentyessä kaivetaan pihasuunnitelmat esiin sekä ihastellaan kukkapenkin aarteita. Toivottavasti saan myös toteutettua joitain sisustushaaveita, niistä aion myös kirjoitella.

Seikkailu jatkukoon uudessa kodissa, toivottavasti viihdytte matkassa!

P.s. Blogia voit seurata helposti seuraavissa kanavissa Bloglovin’ / Facebook / Instagram / Pinterest. Muistathan päivittää uuden osoitteeni http://meillakotona.fi/coffeetablediary lukulistallesi tai kirjanmerkkeihisi. Myös vanha osoite www.coffeetablediary.com ohjaa jatkossa tänne uudelle sivustolle. Uusi osoite tulee päivittymään automaattisesti Bloglovin’iin lähipäivinä.

Welcome to my new blog at the brand new meillakotona.fi portal – so happy you are there with me! This is where the new chapter of Coffee Table Diary begins. It will be a good one, I can already tell.

Kommentit
 1. 1

  suvi sanoo

  Jee, täällä ollaan! 🙂

  Kivoja juttuja sinulla tulossa. Ollaankohan menossa samaan aikaan Tukholmaan…? 😉

  • 1.1

   coffeetablediary sanoo

   Jee, täällä tosiaan ollaan ja tästä se lähtee! Hauskaa! 🙂 Samoin, hyvältä kuulosti sinunkin suunnitelmat tulevien kirjoitusten suhteen. Olispa hauska jos satuttaisiin olemaan samaan aikaan Tukholmassa ja näkemään, menen tosin vain yhdeksi päiväksi. Laitan sulle viestiä!

 2. 2

  Annika sanoo

  Löysin juuri blogisi ja selasin sen kokonaan läpi. Kauniita kuvia! Olisi kiva nähdä laajempia kuvia kodistasi, kuvaat paljon yksityiskohtia.

  • 2.1

   coffeetablediary sanoo

   Hei Annika! Mahtavaa kun löysit blogiini ja tervetuloa lukijaksi! 🙂 Kuvaan tosiaan useimmiten yksityiskohtia, mutta laajempaakin kuvaa löytyy kyllä joukosta jos katsot tunnisteella ”kotini”. Täytyypä muistaa kuvailla laajemminkin taas lähiaikoina. Mukavaa viikonloppua!

 3. 3

  Nea sanoo

  Löysin blogisi viime viikolla indiedaysin puolella ja ihastuin blogisi hillityn tyylikkääseen, mutta kuitenkin jollain tapaa persoonalliseen ilmeeseen. Kiva, että lapsi ja koirakin on jutuissa mukana. Jään ehdottomasti lukijaksi!

  • 3.1

   coffeetablediary sanoo

   Hei Nea! Huippua kun olet löytänyt tänne ja jäät lukijaksi, jee! Kiitos kun jätit kommentin ja oikein mukavaa viikonloppua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *