Monogrammed Travel Essentials

Etsin pitkään passikoteloa ja vihdoin sellainen löytyi. Aiemmin olin ihastellut Louis Vuittonin nimikoituja tuotteita epäröiden, että kuvioituun canvakseen saattaa kyllästyä ja hinnatkin kirpaisivat. Mieluisa kohtuuhintainen nahkainen ja nimikoitu passikotelo löytyi lopulta etsinnän jälkeen. Ei ihan läheltä tosin, vaan paketti tuli Australiasta asti The Daily Edited -merikiltä haalean vaaleanpunaisena kullanvärisillä nimikirjaimilla. Samaan syssyyn hankin samassa sävyssä matkalaukkuun nimikoidun tagin osoitetietoja varten.

Mies sai lahjaksi samanlaisen passikotelon mustana omilla nimikirjaimillaan. Värivalikoimaa löytyy, tuotevalikoima on laaja, ja tilaus hoitui kätevästi netissä. Hinnat ovat tosi kohtuulliset lähetyskulua myöten, vaikka kannattaa muistaa päälle tulevat verot ja tullimaksut. Suosittelen tsekkaamaan jos nimikoidut nahkatuotteet kiinnostaa, hyvä lahjaidea mielestäni myös. Sanoisin, että nämä kaunokaiset ovat myös varsin hyvä syy alkaa suunnittelemaan seuraavaa lomamatkaa!

Our monogrammed travel essentials from The Daily Edited in pale pink and black with gold initials just arrived. Love them!

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *