Tapahtunut lastenhuoneessa + Tukholmasta osa 2

svenskt-tenn-bow-garbo-friends-fauna

Viime viikkoina olen taas heilunut oikein urakalla maalitelan ja siveltimen kanssa. Tällä kertaa kohteena on ollut lapseni huone. Kauniille haalean vaaleanpunaiselle seinälle (Middleton Pink, Farrow & Ball) sanottiin hyvästit, kun kaikki seinät maalattiin, ja sen lisäksi Tori.fi:stä löytynyt lastensänky sai uuden maalin päälleen. Nyt näyttää jo melko valmiilta huoneessa – pientä säätöä vielä ja sitten lisää aiheesta täällä blogissakin.

svenskt-tenn-bow-garbo-friends-fauna

Taannoiselta Tukholman reissulta tarttui myös pari juttua mukaan tytön huoneeseen. Kauan haaveilemani Garbo & Friendsin Fauna-peitto, sekä Svenskt Tennin messinkinen rusetti. Silmääni miellyttää kummankin klassisuus, sekä ajattomat teemat.

Rusetteihin ja metsän eläimiin voi tuskin koskaan kyllästyä!

Few favorites I bought from Stockholm to my daughter’s room, which is currently being re-decorated. I love so much the timeless design of both, Fauna blanket from Garbo & Friends, as well as Svenskt Tenn’s super pretty brass bow.

Kommentit
 1. 1

  Leena sanoo

  Ihanat löydöt! Tuo rusetti on niin kaunis!! Saisikohan tun tilaamalla tai Suomesta?

  • 1.1

   coffeetablediary sanoo

   Kiva kuulla! Rusetti on aika iso ja näyttävä yksityiskohta seinällä sellaisenaankin, muuallakin kuin lastenhuoneessa. 🙂 Svenskt Tennillä on verkkokauppa, joka toimittaa Suomeenkin, eli saa tilattua netistäkin. Hyvää itsenäisyyspäivää! 🙂

 2. 2

  Lau sanoo

  Ihanat, etenkin tuo peitto! Ihan uusi tuttavuus tuo merkki. Harmi ettei aikuisten koossa taida tuollaista peittoa saada, ainoastaan pussilakanoina.

  • 2.1

   coffeetablediary sanoo

   Rakastuin ihan tuohon kuosiin, kun sen näin. Meinasin myös ostaa ensiksi lakanat, mutta sitten peitto vei voiton. Tosiaan aikuisten koossa sitä ei toistaiseksi näytä saavan – menee hyvin muuallekin kuin lastenhuoneeseen! <3

  • 3.1

   coffeetablediary sanoo

   Ilo vinkata tällaisista suloisuuksista. Laita ihmeessä korvantaakse! 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *