Uutta kotona | Johanna Gullichsen + Ilse Crawford

Mid century modern divan Johanna Gullchsen upholstery Ikea Sinnerlig basket
Vihdoin ja viimein näitä lupailemiani divaanikuvia sekä pari löytöä Ikean Sinnerlig-kokoelmasta! 50-luvun divaanimme verhoilu tosiaan uusittiin pitkän harkinnan jälkeen Johanna Gullicshenin mustavalkoisella Normandie-sarjan Nereus-kankaalla. Lopputulos on oikein onnistunut ja mieluinen. Onhan divaanin uusi ilme jollain tavalla aika ”villi”, koska kuvio on niin voimakas ja persoonallinen, mutta neutraali värimaailma tasapainottaa. Kangas löytyi onnekseni Johanna Gullicshenin ystävämyynnistä viime keväänä. Mielestäni kankaan ja divaanin design keskustelevat hienosti keskenään. Istuinosan verhoilu on tarrakiinnityksellä ja irroitettavissa. Näin ollen puuvillakankaan voi tarvittaessa itse pestä, mistä lisäpisteet. Kirjaston edellisestä ilmeestä löytyy kuvia täältä.
Ikea Sinnerlig basket by Ilse Crawford
Kirjastoon päätyivät myös muuan Ikeasta alkuviikosta ostettu Ilse Crawfordin suunnitteleman Sinnerlig-sarjan tuote. Ostin tuon ihanan meriheinäkorin, jonne voi laittaa vaikka lehtiä. Kotiutin myös saman sarjan pienen valaisimen, joka löysi paikkansa kirjastomme Hayn Woody-kirjahyllystä. Tila olikin kaivannut lisävalaistusta, mitä tämä kauniin neutraali tunnelmallista yleisvaloa tuova valaisin antaa. Korkkipohja on kaunis yksityiskohta ja kovin ajankohtainen materiaali sisustusmaailmassa.
Kirjaston sisustus vaatii vielä vähän työtä, joten laajempaa kuvaa laitan tänne kun hommat siellä etenee. Onko teillä keskeneräisiä sisustusprojekteja tai kenties uusia alkamassa?

Ikea Snnerlig Lamp by Ilse Crawford Hay Woody Bookshelf bookshelf styling

Mid century modern divan Johanna Gullchsen upholstery Ikea Sinnerlig basket
Our Mid-Century Modern divan got finally re-upholstered with Johanna Gullichsen’s Nereus fabric. I’m very satisfied with the outcome. The design is quite brave, but the neutral colors balance it nicely. I think the furniture’s and fabric’s designs work very well together. In the library, also a few finds from Ikea’s Sinnerlig collection designed by the one and only Ilse Crawford. A beautiful basket to hold magazines for example, and a small lamp that I placed into our Hay’s Woody book shelf.
Kommentit
 1. 1

  Anonymous sanoo

  Hyvin valittu ja särmikäs kangas – sopii tosi hyvin divaanillle. Ja tuo kori ja lamppu, miten kauniita. Odotan innolla laajempaa kuvakulmaa kirjastosta.
  Meillä sohvaprojekti kesken ja nyt jännitetään kuinka kauan joudutaan olemaan ilman sohvaa ( vanha myyty) ennen kuin uusi saapuu..

  • 1.1

   sanoo

   Kiitoksia! 🙂 Olen kyllä tyytyväinen, vaikka välillä ihmettelenkin miten jännä kangas tuli valittua. Laajempaa kuvakulmaa tulossa syyskuussa viimeistään. Kutkuttavaa varmasti odottaa uutta sohvaa ja ihana sitten kun se lopulta saapuu! Toivottavasti odotuksenne pian palkitaan 🙂

 2. 2

  sanoo

  Oi, kuinka hurmaava divaani 🙂 Ja tuo lamppu täytyy kyllä hankkia, harmi vaan kun Ruotsin puolen Ikeaan ei ole vielä tullut juuri mitään kyseisestä sarjasta!

  Kivaa viikonloppua <3

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos! 🙂 No harmi jos siellä teidän lähi-Ikeassa ei vielä näitä ole valikoimissa, lamppu on kyllä tosi ihana yksinkertaisuudessaan!! Oikein mukavaa viikonloppua sinnekin! 🙂

 3. 3

  sanoo

  Oi miten kaunis tuo divaani ja ihania ostoksia olet tehnyt. Täällä pitäisi jaksaa suunnitella meidän omakotitalon huoneiden vaihtoa (alakerrasta makuuhuoneet yläkertaan jne) mutta saas nähdä koska jaksan lähteä urakkaan, sillä se tietää myös pakollisia kalustehankintoja ja remppaa, huoh 😉

  • 3.1

   sanoo

   Mukava kuulla, kiitos! 🙂 Kuulostaapa isolta projektilta tuo huoneiden vaihto. Sellaiseen täytyykin kerätä vähän voimia tai odottaa, että inspiraatio iskee 😉 Tsemppiä vaan tulevaan urakkaan!

  • 6.1

   sanoo

   Mukava kuulla, että tykkäät! Kangasvalinta välillä vähän pelotti, mutta rohkeus selvästi kannatti tässä tapauksessa. Kiitos Tiina! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *