Hulluna keittiöpyyhkeisiin

Keittiopyyhkeet 3 blogiKeittiöpyyhkeet Casa Stockmann Linge Particulier

Tunnustan. Omistan keittiöpyyhkeitä enemmän kuin tarpeeksi. Kauniiden suhteen olen tosi heikko ja sorrun herkästi hamstraamaan kun vastaan tulee mieleinen. Aina ajattelen, että hyllyssäni on tilaa vielä yhdelle kauniille pyyhkeelle. Kauniit laadukkaat pyyhkeet ovat itselleni arjen luksusta ja niillä saa tuotua helposti uutta ilmettä keittiön sisustukseen värillä tai kuosilla, mikä milloinkin miellyttää. Pyyhkeitä voi olla moneen lähtöön, eikä niiden keskinäistä koordinaatiota tarvitse liikaa miettiä mielestäni. Kunpa vielä olisi lasiovinen kaappi keittiössä, jonka läpi puhtaiden pyyhkeiden rentoa pinoa voisi ihastella! Kuvissa muutamia ihania kokoelmastani sävyissä, jotka juuri nyt miellyttää eniten.

Keittiopyyhkeet Balmuir Linge Particulier Casa Stockmann Lapuan Kankurit

Keittiöpyyhkeet vasemmalta oikealle: Casa Stockmann, Linge Particulier, Casa Stockmann, Balmuir, Balmuir*, Lapuan Kankurit

Kaikista parhaat keittiöpyyhkeet ovat mielestäni pellavaiset ja ohuet. Jos yksi merkki pitäisi valita, se olisi epäröimättä ihana kotimainen Balmuir. Balmuirin pellavapyyhkeet ovat superpehmeitä  ja merkille tyypilliseen tapaan erityisen ylellisen oloisia. Omistan muutaman sileän, harmaan ja pellavan väreissä sekä tumman harmaan vohvelikuosisen. Tuo vohvelikankainen ei ole varsinaisesti keittiöpyyhkeeksi suunniteltu, mutta siihenkin erinomainen pitkän kokonsa ansioista, sillä kuivauspinta-alaa riittää. Kuosina vohveli miellyttää myös silmääni, kuviolliset puolestaan pomppaavat sen sijaan liikaa silmääni useimmiten. Välillä saatan jättää kauniin pyyhkeen kaupanhyllylle, jos materiaali tuntuu jäykältä tai paksulta, vaikka sellainenhan voisi hyvin toimia vaikka leipäkorin kaunisteena.

Keittiopyyhkeet Linge Particulier Casa Stockmann

Viimeisin hankinta tällä saralla on kivasta sisustusliike Pinosta, Helsingin Fredalta, löytämäni haalean vaaleanpunainen ranskalainen Linge Particulierin pellavapyyhe. Sainpa siten tätä ihanaa väriä myös keittiööni ripauksen. Pyyhettä voi käyttää myös essuna, sillä yhdessä kulmassa on nauha, jonka saa solmittua toisen kulman lenkkiin. Kaunis ja kätevä!

Onko siellä muita pyyheintoilijoita? Mistä olette löytäneet kivoimmat keittiöpyyhkeenne?

My favorite tea towels right now. If I should choose one brand only, that would definitely be Balmuir. Their linen towels are softest ever, come in beautiful colors, and are thin. So in addition to looking nice, they absorb the water very efficiently. The latest one I got is the pale pink linen towel from Linge Particulier.

*Saatu blogin kautta

Kommentit
 1. 1

  Sanna sanoo

  Kaunis pyyhepino sinulla.
  Mun parhaat keittiöpyyhkeet on Balmuirilta (mulla taitaa olla ihan saman sävyinen sileä pellavapyyhe kuin sinulla kuvassa) ja Samujilta. Noissa Pinossa myytävissä pyyhkeissä oli tosi kauniita sävyjä, ostin niitä pari joululahjaksi ystävälleni.

  • 1.1

   coffeetablediary sanoo

   Heippa Sanna! Ihania pyyhkeitä sinullakin! Samujin pyyhkeet ovat ihania toden totta ja laadukkaan oloisia myös. Pinon pyyhkeissä oli tosi ihania sävyjä minustakin, esimerkiksi se havun tummanvihreä oli tosi kaunis myös. Balmuirit on kyllä parhaita! <3

 2. 2

  sanoo

  Keittiöpyyhkeitä ei voi olla koskaan liikaa. 😀
  Minun suosikkejani ovat H Sjalm P:n (hskjalmp.dk) pyyhkeet. Balmuiriin en ole vielä päässyt tutustumaan.

  • 2.1

   coffeetablediary sanoo

   Hei Liina! Kiitos paljon vinkistä! 🙂 Ihan uusi merkki tuo, täytyypä tutustua. Mukavaa viikkoa!

Trackbacks

 1. […] Keittiöpyyhkeet – Meillä Kotona -blogitKeittiöpyyhkeet vasemmalta oikealle: Casa Stockmann, Linge Particulier, Casa Stockmann, … Linge Particulier, Casa Stockmann, Balmuir, Balmuir*, Lapuan Kankurit.Siirry kotisivulle […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *