tyhjennys

Joskus on hyvä tyhjentää pöytä. Saada solmut suoriksi.
Monesta hyvinkin pienestä tekemättä jääneestä asiasta muodostuu helposti iso möhkäle, joka paisuu suhteettoman suureksi.
Olen määrätietoisesti hoitanut mieltäni vaivaavia asioita pois päiväjärjestyksestä raivatakseni tilaa hyvälle mielelle ja voimavarastolle.
Pinot ja asialistat saavat nyt kyytiä.
Suosittelen.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tämä pitää kyllä aivan paikkansa. Itse olen myös koittanut järjestää elämääni hoitamalla pieniä tekemättömiä asioita ja luopumalla turhasta roinasta, jota itse ei tarvi. Se auttaa kummasti selkeyttämään muuten niin kaaokselta tuntuvaa elämää.

 2. 4

  sanoo

  Moni asia tuntuu monesti jäävän odottelemaan parempaa hetkeä hoitaakseen ne päiväjärjestyksestä ja siittä seurauksena on kaaos. Tänään kotona hoidellessani kipeää poikaa sain käytyä vihdoin ja viimein kirjahyllymme, jonne tuntuu meillä aina kasaantuvan kaikenlaista, kirjapinojen takaa saattaa löytyä monta yllätystä 🙂 Nyt on mukava istua kynttilöiden loisteessa ja katsella kirjahyllyä joka on riisuttu ylimääräisistä.

 3. 5

  sanoo

  Totta. Vaikka nyt olen yllättynyt, että pystyn jopa jättämään töitä kesken ilman huonoa omaatuntoa. Kaksi pipoa ja neuleliivi päättelyä, tupsua ja hakasta vaille! Kun on tehnyt mieli vaan neuloa eikä tylsästi päätellä, niin olen aloittanut seuraavan työn heti toisen perään. Luotan siihen, että kun alkaa pakkanen kiristyä, pipot kummasti valmistuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *