Tämä on se aamu, jolloin minusta tuli virallisesti rillipää. Loppu elämäkseni. Lääkäri oli kohtelias ja väitti, ettei se ole vielä ikänäköä, mutta aika radikaalisti muuttui +1 lukulasit +2 yleislaseiksi. Näihin totutellessa mennään, näyttävät kuvassakin olevan vielä hieman vinossa. Jonkinmoinen kulmakivi ikääntymiseen tämäkin.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Heh, mullakin alkanut tulla ikänäköä, mutta rillipää olen ollut viidesluokkalaisesta asti. Rillit on ihan kivat, kun ne on omannäköiset.

  Mukavaa päivää teille ♥

 2. 2

  sanoo

  Tervetuloa joukkoon vaan!! Ja sopii muuten sulle hyvin!

  Musta tuntuu et rillit on aina hieman vinossa….johtuuko sitten korvista, kulmista….tai tasasin väliajoin tulevista taaperoiskuista 😉 Optikko on jo menettänyt toivonsa et nää pysyisi suorassa.

 3. 3

  sanoo

  Rillit on loppujenlopuksi ihan ok vehkeet. Sateella linssit kastuu, mutta meikit ei levii niin helposti. Urheillessa ei kamalan käytännölliset……
  Oikea malli peittää silmänaluset ja jotkut hyvänväriset peittää meikkaamattomat silmätkin.
  Onneksi sulla on ilm. aika vähän voimakkuutta, joten voit ostaa alennuksista halvalla ja harkita piilareita. Mun megahuonoilla silmillä kun ne ei onnistu. Ja vinossa ovat aina ja tulevat olemaan. Koska jos ne korjataan täysin suoriksi painaa ne aina jonnekin, naama kun ei ole symmetrinen!
  Onnea!

 4. 6

  sanoo

  Mä löysin eilen kotona myllätessäni vanhan kuvan ekaluokalta. Mulla on ollut lasit kuusvuotiaasta asti. Toinen silmä on "laiskasilmä" ja toisessa alkaa ikänäköä olemaan 🙂

  Mulla on jotensakin pieni pää, vaikea löytää sopivia laseja. Ostin just kahet lasit nisseniltä, kun löyty just mun kokoset.

  Ihanata syksyä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *