Lapsi teki meille ruokaa

IMG_5273

IMG_5264

Välillä on ihan hienoa, että talossa on isoja lapsia. Teinejä. Parhaimpina hetkinään heistä on paljon apua. Lasten kasvaessa pitää vähän hakea, että mikä on sitä mielekästä yhdessä tekemistä, josta teinikin nauttii. Yhdessä ideoidut, mutta tyttären toteuttamat burritot olivat herrrrkkua. Tässäpä resepti. Hirmu helppoa ja tosi hyvää.

Kanaburritot neljälle

6 kpl vehnätortilloja

600 g broilerisuikaleita

1 prk tomaattimurskaa

2 rkl tomaattipyretä

1/2 tl suolaa

1/2 tl juustokuminaa

1/2 tl paprikajauhetta

vähän mustapippuria

2 valkosipulinkynttä

1 punasipuli

2 rkl creme fraiche

n. 4 rkl Koskenlaskija ruoka, chili

150 g cheddar juustoraastetta

oliiviöljyä

Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen

Paista kanasuikaleet pannussa oliiviöljyssä rapean ruskeiksi ja mausta suolalla, juustokuminalla, paprikalla, mustapippurilla ja murskatuilla valkosipulinkynsillä. Lisää joukkoon tomaattipyre, sekoita se suikaleiden joukkoon. Lisää tomaattimurska ja anna seoksen paistua ilman kantta vielä n. 10 minuuttia.

Levitä uunivuoan pohjalle oliiviöljyä. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Täytä tortillat kanatäytteellä, ripottele päälle hieman punasipulia ja rullaa rulliksi. Aseta rullat uunivuokaan vierekkäin.

Sekoita kulhossa creme fraiche ja Koskenlaskija. Lisää joukkoon cheddar raaste ja sekoita tasaiseksi. Levitä juustoseos tortillojen päälle. Laita uuniin noin 20 minuutiksi, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *