Lähekkäin

On ihanaa kun poikanen könyää syliin ja istuu siinä, kuin osana minua.
Siihen hän kuuluu, ei mihinkään muualle.
Kuin minut olisi valettu hänen muotoonsa ja hänet minun.Niinkuin onkin.
Aamupalan jälkeen hän haluaisi vielä rintaa, mutta näytän, että voidaan olla tosi lähekkäin ilman sitäkin.
Sitten vaan istutaan ja ollaan.
Nautitaan juuri siitä hetkestä ja otetaan yhdessä valokuvia.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oletko sinäkin imettänyt pitkään? Imetin niin pitkään, että muut jo katsoi vähän kieroon. Mutta nyt olen iloinen, että niinkin pitkään sitä tehtiin.
  Läheisyys on ihana asia. Onneksi 8-vuotias haluaa vieläkin tulla sylliin ja halailla.

 2. 2

  sanoo

  Samoin minua katsottiin aika paljonkin kieroon. Pienempi oli jotain 2 v ja muutama kuukausi päälle kun ihan kokonaan lopetin.

  Suloiset kuvat.
  Pienet jalat ovat aina niin kauniit.

 3. 3

  sanoo

  Ihana teksti ja suloiset, hellät kuvat. <3 Täälläkin imetetty lapset pitkälle taaperoikäiseksi. Niin turvallista läheisyyttä ja rakkauden tankkaamista se on – puolin ja toisin. Katseltiin sitä, joo. Mikäs siinä. Kauneimpia asioita maailmassa. :)Harmi, jos eivät sitä aikuisikään mennessä ole hoksineet.

 4. 4

  sanoo

  Niin. 1-2 een kertaan päivässä ollaan päästy, paitsi nyt kun oli sairaana oli hyvä, että imetin.Täytyy vaan palata nyt siihen 1-2 kertaan.Kesällä viimeistään lopetetaan kokonaan.Sitten hän on 2,5 -vuotias. Julkisissa paikossa en enää imetä…Vaan kotona, rauhassa.

 5. 6

  sanoo

  Meidän pimut ovat järjestäen "hylänneet" rintamaidon viimeistään puolen vuoden ikäisinä – ja se on hieman minua ihmetyttänyt, ovat olleet kauhean määrätietoisia. Mutta kuten kirjoitit, on muitakin tapoja olla lähekkäin. Esikoinen on nyt 11 ja kyllä syli ja pitkät halit kummasti edelleen kelpaavat.

  Kaunis kuvasarja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *