Kohta josta pidän itsessäni

Minulla kasvaa hiukset nopeasti ja vaikka olen meikkaaja-kampaaja, suhtaudun itseeni, hiuksiini, kauneuteeni aika boheemisti.
Kun teen ihmisistä kauniita työkseni, tiedän myös, että kauneus tulee ihan muualta. Silmistä, onnellisuudesta, viisaudesta ja siitä, että onko mukava olo itsessään.

Noh, kuitenkin.
Yksi asia mistä olen aina itsessäni pitänyt on hiukset. Lyhyinä tai pitkinä. Eniten pitkinä, koska silloin niiden voima ja volyymi tulee esiin. Hiukseni ovat villit ja huolittelemattomat. Välillä ihan platkut ja sitten taas karheat ja kiharaiset.
Sitten ne tosiaan kasvavat niin nopeasti, että modernit ja trendikkäät kampaukset vaativat kampaajalla käynnin useammin kuin kerran viidessä viikossa. Se on turhauttavaa.
Hiukseni jotenkin kuvastavat sitä osaa minussa, joka ei noin muuten näy, ainakaan kovin usealle ihmiselle.
Nyt on kasvatusvaihe ja jotenkin tuntuu, että ainoa missä ikäni näkyy on ainavaan lisääntyvät harmaat otsatukassani.
En välttämättä haluaisi peittää niitä, mutta kun värjään hiukseni punaisiksi, ne väkisinkin peittyvät. Ehkä ei ole vielä aika…

Mistä kohdasta itsessäsi sinä pidät? Ja miksi ?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Näin kahden raskauden jälkeen tykkään siitä että pahimmat pelkoni miten reagoisin muuttuneeseen kehooni eivät ole käyneet toteen. Tunnistan vielä kehoni omaksi vaikka paikat ovat vähän "venyneet".
  Ja itse asiassa tykkään ja kannan ylpeydellä raskausarpiani tai tiikeriraitojani ja suunnittelenkin niitten seuraksi tatuointia, (mutta katsotaan jos ikinä keksin minkä laisen, olenhan perfektionisti, kuten tiedät)! 😉 mi

 2. 2

  sanoo

  Voi että kun olisi tuollainen tukka!
  Olen viime aikoina kovasti ajatellut että haluaisin värjätä punertavaksi.
  Yhteen aikaan sitä tein, sitten oli kausi ettei tullut kysymykseenkään, nyt tekisi mieli.

  Ai mistä kohdasta pidän?
  Silhuetista;-)
  Pidän siitä että olen suht ohut ja taipuisa ja että olen suoraryhtinen.

 3. 3

  sanoo

  Sinä olet yksi kauneimpia ihmisiä, mitä olen tavannut. Mieleenjäävän kaunis. Ja kuvauksellinenkin.

  Mistäkö itsessäni pidän…sormistani.

 4. 4

  sanoo

  Minä tykkään silmistäni.

  Ja niin kuin Liivia sanoi, sinä olet uskomattoman kaunis nainen. Kaikinpuolin. Ryhti, liike ja olemus ja kaikki. Huomaa, että olet tanssinut. Se näkyy ihmisessä.

 5. 5

  sanoo

  Pidän kulmakarvoistani! Mielestäni ne antavat kasvoilleni ilmeen. Luopuisin mieluummin hiuksistani kuin kulmakarvoista.

 6. 6

  sanoo

  Mi:Tärkeä, tärkeä tuo hyväksyminen.Ja se huokuu sinussa. Ihana idea tuo tatuointi… mieti ihan rauhassa… tiedän kyllä… 😉

  Piilomaja: oi, ihana. Se sinusta välittyykin ja minä isona ihmisenä olen aina kdehtinut siroja ja plastisia naisia…

  Liivia: Ooh… huhhuh. Punastun, mutta otan kommenttisi ylpeydellä vastaan enkä lainkaan kakistele, että: eeenkä ooo. Opettelen sellaista. Jännä juttu muuten, että mielestäni sinä olet … Ja vielä kiehtovakin.

  Jonna: Mmm-m. Ja tiedätkÖ…ne silmät on teidän lapsillakin… Ja kiitos kauniista sanoista. Täytyykin useammin tehdä tämän aiheisa postauksia 😉

  Homsantuu: Kulmakarvat onkin tosi tärkeä elementti kasvoissa. Sitä toitotan, kun opetan tulevia maskeeraajia. Ja kulmat on ihmeen vaikea tehdä hyvin. Lahja, kun ne ovat luonnostaan sellaiset kun pitääkin.

 7. 7

  sanoo

  Jalat ja kädet,silmät hmm-kävely.Niistä pidän itsessäni.Olin ennen punapää-nyt blondi kun valkeat hiukset alkoivat viitisen vuotta sitten puskea itseään esiin ajattelin auttaa luontoa:).Nyt lyhyt tukka ,mutta "luulen" vieläkin olevani pitkätukkainen.Jotenkin sisäänrakennettu vuosien aikan.
  Sinä Olet hyvin kaunis nainen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *