joskus

Joskus on sellaista, että kaikki menee pieleen.
Tai ei nyt mikään mennyt pieleen vaan vinksinvonksin.
Eilen aloittelin maanantai-aamun kaikessa rauhassa ajatellen, ettei ole mitään ohjelmaa…

Ensimmäinen unohtamani tapaaminen tuli ovesta sisään jo heti yhdeksältä.
Kattoremonttimies tuli tekemään tarjousta.
Päivä jatkui pitkällä palaverilla, toisellakin unohdetulla kattomiehellä ja
selvittyämme ruoka-ostoksista ja laitettuani ruuan juuri uuniin, soi puhelin ja selvisi, että olinkin unohtanut ilta-opetuksen…
Oppilaat odottelivat koululla opettajaansa – kuulemma minua.
Myöhästyin tunnin.
Että sellainen maanantai.
Mitähän unohdin tänään?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Näitä on. Viimeistään siinä vaiheessa kun kaataa piimää aamukahvikuppiin maidon asemasta tietää, että tänään on semmoinen päivä. Mutta semmoinenhan oli sinulla eilen, joten parempaa jatkoa viikolle!

 2. 2

  sanoo

  Nii-in, joskus vaan on niitä päiviä, mutta illalla kun pään painaa tyynylle voi rauhallisin mielin ajatella että selvisin kuitenkin päivästä vaikka kaikki olisikin mennyt vinksinvonksin 🙂

 3. 5

  sanoo

  Oho.
  Mulla on niin vähän velvollisuuksia kai ettei tuo ole mahdollista. Ei vaan ole.
  Olen sen lisäksi niin tunnollinen ettei siksikään ole.
  En halua sanoa että oi kun olet huolimaton. Näin nyt vaan on. Ehkä olisi kiva että mulla olisi hiukan enemmän jotakin koska tässä on se puoli että ihan pienestäkin asiasta kasvaa kauhean iso. Ei kai voi olla tarkoitus että jonkun kaasumittarinlukijan tulo suorastaan jännittää….?

 4. 6

  sanoo

  Joo ja olenkin sitten koko viikon pelännyt, että kun puhelin soi selviää, että olen unohtanut taas jotain… traumaattista minulle unohtaa noin. Varsinkin se opetus-asia. Olen yleensä aina se, joka on etuajassa jokapaikassa ja saa odottaa muita.

 5. 7

  sanoo

  Toinen oppilaansa unohtanut ilmoittautuu! Siitä on jo aikaa, mutta kyllä oli noloa.

  Ja koska ohjelmaa ON liian vähän sorrun samanlaisiin ongelmiin kuin Piilomaja, että jännitän yksinkertaisia pieniä asioita. Nyt syksyllä tekemissäni sijaisuuksissa on se hyvä puoli, että soittavat aamulla seitsämältä, että tulisinko kahdeksaksi, niin siinä välissä en sentään unohda enkä ehdi ruveta jännittämään. Jos soittaisivat jo edellisenä iltana panikoisin varmaan.

  Toivottavasti loput viikostasi sujui paremmin!

 6. 8

  sanoo

  Nyt jo perjantai. TOIVONpa kovasti, että viikko parani loppua kohti. Joskus pitää olla tuommoinen päivä. Miksi, sitä ei kai kukaan tiedä! Ainakin se virvoittaa MINÄ SELVIYDYIN- fiiliksen!
  Mukavia hetkiä viikonloppuusi.

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  oi voi! Mulla taas oli tänään sellainen lause/ajatus jää puolitiehen päivä, huomasin esim. että olin kulkenut puoli päivää vain yhdellä korvakorulla. Ei dramaattista mutta hieman hirvittää että mitäköhän muuta olen unohtanut tehdä loppuun asti tänään. Toivottovasti sulla asiat sujuu taas sutjakkaasti. 😉 mi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *