Aurinko

Lämmintä.
Ovet auki, sukat jalasta.
Aurinko lämmittää jo portaatkin.
Tytöt leipoivat mustikkapiirakkaa aivan itse ja perustivat kevään ensimmäiset pihamyyjäiset.
Poikanen kipristeli varpaitaan pistelevällä kuivalla nurmikolla.
Pian kuitenkin tuuli toi sisään kylmää ja kuistin ovi täytyi sulkea.
Päätimmekin kahvitella sisätiloissa.
Huomenna taas fiilistellään.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Aurinko lämmitti ihanasti eilen. Oli hyvä päivä. Tänään tulee lunta. niin se muuttuu. Mutta noi aurinkoiset päivät lämmittävät yhä mielessä… <3

 2. 2

  sanoo

  Meilläkin syötiin viime kesän viimeiset mustikat eilen .Neljäs tytär teki löydön pakastimesta ja saimme mustikka-banskupirtelöä.Tuli taas kesäolo sen mausta.Tänään kaivellaan saappaita ja sateenvarjoja.ei onneksi kylmä ainakaan täällä.

 3. 3

  sanoo

  Eilen oli kyllä täydellinen päivä. Näin kevään ensinmäiset leskenlehdet ja pensaissa vihersi jo mukavasta. Nyt sitten sataa. Blaah! Mutta onneksi nuo aurinkoiset päivät kantaa aika pitkälle:)
  Millos pistetään keävät piknikki pystyyn?

 4. 5

  sanoo

  Eilen oli niin kaunis päivä. Olin pienellä luonnonihailuretkellä. Tutkiskelin, kuinka puiden silmut alkavat vihertää, kimalaiset, linnut ja oravat,jotka alkavat vaihtaa turkkinsa väriä. Ihanaa seurata kevään edistymistä luonnossa. Tänään on vuorostaan harmaa päivä,saa nähdä alkaako satamaan. Käsityö,myssyn virkkaus oli mukana ja penkillä istuessa virkkasin muutaman kerroksen. Kyllä kevät on ihanaa aikaa.

 5. 6

  sanoo

  Kevään parhaita hetkia nuo! Nyt sataa, mutta ei haittaa, kohta taas paistaa aurinko! Ainakin lauantain piknikillä, toivon niin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *